שאלה דחופה ביותר. תודה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה ביותר. תודה.
    חסוי
    16/11/2008

שלום רב. אני בשבוע 20 וארבעה ימים. הבוקר התעוררתי עם שילשולים ובחילות. הקפדתי לשתות כל היום ובשלב מסויים אף אכלתי 2 צנימים יבשים....(ממש אילצתי את עצמי). כחצי שעה לאחר שאכלתי ושתיתי תה, הקאתי את נשמתי. מניחה שכל מה ששתיתי ואכלתי יצא.... בנפרד העברתי שאלה לרופאים בפורום הריון ולידה לגבי המשך טיפול, והשלכות על העובר, אך חשוב לי לשאול בפורום פה לגבי ענין התזונה: עכשיו שוב התחלתי לשתות....אני מנסה..לאט לאט.... אך לא נראה לי שאצליח לאכול. האם אני עלולה להתייבש? האם זה נורא אם לא אוכל כל היום ורק אשתה? אני יודעת שיש דבר כזה שנקרא הצטברות אציטון כאשר לא אוכלים. ועוד שאלה: התחשק לי זה עתה לאגול מנדרינה (להפתעתי!) . זה הדבר היחיד שאני מסוגלת. האם מותר? או שזה עלול לעודד שוב הקאה? וגם שאלה לגבי כדור הברזל - האם לוותר עליו היום? או להיפך-חשוב ליטול אותו יותר דווקא היום? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה ביותר. תודה.

הוספת תגובה

• יכול להיות שמדובר בוירוס?

ורד לב
    16/11/2008

זה מאד הגיוני.
    לא יקרה דבר אם לא תאכלי, או תאכלי רק מעט.
    שתי במנות קטנות ואיכלי רק מעט את מה שאת מסוגלת.
    לא הייתי לוקחת תוספים במצב כזה...

הריון אינו מחלה, הגוף שלך יצליח להתמודד עם מה שעובר עליו! ביטחי בו, הוא חזק!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ורד. הרגעת אותי!

חסוי
    16/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו