מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- B וגם LDLSiteMap17/11/2008
שלום, 1. בשנת 2002-2003 עשיתי חיסון נגד הפטיטיס B כחלק מהכנות לנסיעה לחו"ל (את כל שלושת הזריקה), החיסון הינו לעשר שנים. היום במסגרת הכנות להריון נבדקתי לנוכחות נוגדנים ולא נמצא נוגדנים בדמי להפטיטיס B, האם זהו מצב תקין ? הכיצד ? 2. רמת ה-LDL בדמי היתה ביולי 163 עשיתי הרבה ספורט ואכלתי נכון על מנת להוריד את הרמה לנורמה (יש לציין כי התזונה הנורמלית שלי לא עשירה בשומנים רווים), היום עשיתי בדיקות שוב ונמצא כי הרמה ירדה ל-139 (עדיין טעון שיפור, אבל יש התקדמות) לפני כשבועיים הפסקתי ליטול גלולות למניעת הריון, האם יתכן כי השיפור ברמת ה-LDL נעוץ בעיקר בהפסקת הגלולות ? האם יתכן שיפור שכזה לאחר שבועיים בלבד? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת B ו-LDL
ורד לב18/11/20081. לא יודעת מה לענות לך על שאלתך, מאחר ואינני רופאה או מתמחה בתחום החיסונים.
אני כן יכולה לומר לך שכבר שמעתי על מקרים כאלה בעבר. כך שזה כנראה קיים.
2. קשה לי להאמין שהשינוי חל עקב הפסקת הגלולות. נשמע שיש פה קשר לייצור הפנימי של הכולסטרול שאינו מאוזן. קושי של הכבד, או עומס עליו.
אין ספק שכדאי להמשיך ולעקוב באופן קבוע אחרי המצב.
אפשר גם לחשוב על איזון הכבד, אם בעזרת תזונה מתאימה, צמחים, דיקור ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום,
נועה הופ18/11/2008המצב התקין הוא דווקא אם כן היו נוגדנים לחיסון כי אז זה היה אומר שאת מחוסנת להפטיטיס B אך באופן כללי לא כל מי שעושה את החיסון יפתח אליו נוגדנים כך שתופעה זאת בהחלט יכולה לקרות.
לגבי הכולסטרול, אני יודעת שיש קשר בין עליית כולסטרול לבין גלולות אך יתכן והירידה ברמתו קשורה לשינוי באורח החיים שעשית. עלייך לעקוב אחר הרמות כל הזמן, ולהמשיך כמובן את אורח החיים הבריא שזה פעילות גופנית והקפדה על תזונה נכונה עם הפחתה בשומנים רוויים, שומני טרנס שמקורם במרגרינה ולהימנע ממזונות עתירי כולסטרול.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)