תוספת חלבון מי גבינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת חלבון מי גבינה
    meshi12
    18/11/2008

שלום אני בשבוע 14, צמחונית. חשבתי להעשיר את תזונתי בחלבונים שמקורם באבקת חלבון מי גבינה שמשמשת בד"כ ספורטאים. האם מותר? האם יש חברות מומלצות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספת חלבון מי גבינה

הוספת תגובה

• למה לך לעשות את זה בעצם?

ורד לב
    18/11/2008

מדובר במשהו מאד תעשייתי ולא טבעי.
    אין לנו כלל בעיה להשיג חלבון, גם מהצומח...
    זה שאת צמחונית לא אומר שחסר לך חלבון.
    חלבון מצוי ב:
    מוצרי חלב, ביצים, דגים, קטניות למיניהן, דגנים מלאים, אגוזים וזרעים שאינם קלויים, טחינה (עדיף משומשום מלא).
    אין כל בעיה לדאוג שהתפריט שלך יכיל את כל החלבון הנדרש לך עכשיו ובהמשך ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

נועה הופ
    18/11/2008

כמו ורד, אני גם חושבת שזה די מיותר. גם אם את צמחונית את יכולה לאכול ביום מספיק מוצרי חלב, ביצים, דגים, קטניות, דגנים כגון קינואה, כל מיני אגוזים וכו' ומהם לקבל את החלבון.
    הייתי יותר דואגת לרמת הויטמין B12 ולברזל ופחות דואגת לחלבון אותו את יכולה לקבל בשפע מהמזונות שציינתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו