מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דם בהריוןטל19/11/2008
שלום אני בת 35 בהריון שבוע 23 יש לציין שאני שמנה שלום הרופא שלך אותי לבדיקות דם בעקבות חולשה דפיקות לב מהירות הוא גם רצה לבדוק תפקוד בלוטה והיו מס בדיקות עם ערכים חרגים HB 10.6 HTC 34 MCH 25.1 MCHC 31.2 MEUT 76 LYM 17.9HYPO 21 B12 163 CHORLESTEROL 249.3 TRIGLYCERIDES 412 האם אני יוכלה לעשות משהו בהריון כדי לשפר את התוצאות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בודאי שיש מה לעשות
ורד לב19/11/2008תמונת הדם שלך נמוכה: כדוריות דם, המוגלובין, ברזל ו 12-B
כך גם רמות הכולסטרול שלך- גבוהות, גם הטריגליצרידים.
יש בהחלט מה לעשות מבחינת תזונה, תסופים, פעילות גופנית, שינוי באורח החיים.
יש פה צורך בתכנית אישית. ממליצה לך מאד לפנות כמה שיותר מהר לייעוץ אישי אצל נטורופת/ית או אצל דיאטן/ית.
הנה כמה מאמרים שיוכלו לעזור קצת בינתיים:
תכולת ברזל במזון
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4624
המלצות תזונתיות לסובלים מכולסטרול גבוה
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5722
לא כדאי להזניח את המצב, גם בהריון.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל שלום
נועה הופ20/11/2008אני מסכימה עם ורד... בהחלט יש מקום לשיפורים !!
אמת B12 מאוד נמוכה במקרים כאילו נעזרים בתוסף ואפילו אולי זריקות הכל תלוי בשיקול דעתו של הרופא...
המוגלובין נמוך
טריגליצרידים מאוד גבוהים !!! קשור יתכן לנטייה גנטית, לעודף משקל, חוסר פעילות גופנית ודיאטה עשירה בשומנים, סוכרים פשוטים ופחמימות
רמת כולסטרול כללי גבוהות, יתכן ורמת הכולסטרול הרע LDL גם כן מעל הנורמה.
לא ציינת ערכי בלוטה התריס TSH .
בכל מקרה כפי שורד ייעצה לך יש מקום לפנות לאיש מקצוע על מנת לקבל הדרכה אישית ולבנות תפריט מתאים למצב הרפואי וגם על מנת לעקוב שלא תהיה עליה קיצונית במשקלך מכיוון שהתחלת את ההריון בעודף משקל.
אשמח לייעץ לך במידה ותרצי
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)