היריון + מיונז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון + מיונז
    דנה
    09/12/2008

שלום רב, אשמח מאוד למספר הבהרות בנושא המיונז. אני יודעת שאסור לאכול מיונז שהוכן בבית או במסעדות, ושאם כבר אוכלים אז שיהיה כתוב שהוא הוכן מביצים מפוסטרות. לא מצאתי אחד כזה. יש לי מיונז 5% משמןו קנולה בבית ויש לו תוקף רחוק, אבל במרכיבים כתוב חלבון ביצה, אותו הדבר מצויין על הממרחים של חברת היינץ. אז מותר או אסור? התחלתי לקרוא את המרכיבים על כל דבר כנ"ל לגבי סויה- אני יודעת שזה גם מאכל שהוא לא מומלץ אבל כמעט בכל דבר יש שמן סויה, חלבון סויה או כל מרכיב אחר מסויה. כמו כן האם יש בעיה לצורך על בסיס קבוע פרוביוטיק וכשיש כאב גרון סוכריות לגרון פרופלנטוס פלוס (מכיל אכיניתיאה ואבץ)? יום טוב, דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון + מיונז

הוספת תגובה

• דנה שלום

נועה הופ
    09/12/2008

לגבי המיונז - במידה ואת קונה מחברה מוכרת כפי שציינת אז אין בעיה לאכול כי הביצים מפוסטרות.
    לגבי סויה - סויה זה לא דבר רע כל עוד אוכלים את זה במידה.
    זה נכון שהיום בתעשייה משתמשים הרבה עם חלבון סויה אבל הגבלת הכמות צריכה להיעשות במזונות המכילים כמות גבוהה של סויה כמו מוצרים מן הצומח, טופו, מוצרי חלב על בסיס סויה וכו'....עד ל- 2 מנות בשבוע ( 200 גרם ). לגבי פרוביוטיקה ופרופוליס עליך להיוועץ עם הרופא נשים או עם המרכז הטטרולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיונז

דנה
    10/12/2008

מצטערת שאני קצת "מתעקשת" אבל זה בסדר שכתוב על המיונז שהוא מכיל חלבון ביצה ולא כתוב בשום אופן שהוא מכיל ביצים מפוסטרות??? תודה על העזרה, אורנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אורנית

נועה הופ
    11/12/2008

אז שוב... במידה ומדובר בחברה מוכרת אני לא חושבת שיש בעיה.. וגם אם כתוב רק חלבון ביצה הוא מפוסטר. אבל אם את כל כך מוטרדת את מוזמנת תמיד להתקשר לחברה עצמה ולשאול...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא חלבון חי, זה אלבומין

יואל
    01/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו