היריון וסוכר בדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון וסוכר בדם
    דנה
    17/12/2008

שלום רב, אני בשבוע 7 ורמת הסוכר שלי בדם הייתה טיפה גבוהה. הרופא לא התרגש מזה- אבל אני מאוד!!! אני מתעמלת 3 פעמים בשבוע, ואוכלת נכון- ואני ממש בלחץ- לא רוצה להסתבך עם סכרת. קראתי שיש כל מיני צמחים שניתן לאכול או לשתות והם מאזנים את רמות הסוכר בדם. אני לא רוצה להתחיל לקחת כדורים אלא להתחיל במשהו יותר מתון. שמעתי שחליטות מכורכום, חילבה ועוד צמח שנקרא שיבא יכולות לעזור. האם זה בטוח בהיריון? ואיפה אני קונה חליטות כאלה- בבית טבע? לתשובתך אודה, דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון וסוכר בדם

הוספת תגובה

• דנה שלום

נועה הופ
    18/12/2008

ראשית לא ציינת את רמת הסוכר... בדם. הייתי תמיד ממליצה לבדוק זאת שוב לפעמים יש טעות מעבדה ואולי לא הייתי בצום כראוי לפני הבדיקה ... שווה בדיקה נוספת.
    בכל מקרה מעל 100 מ"ג - 125 מ"ג גלוקוז בצום נחשב כטרום סכרת.
    מעל 126 בצום נחשב כבר סכרת. אני לא יודעת להמליץ לך על חליטות צמחים, יתכן ויש לצמחים מסוימים השפעה על הרחם ולכן הייתי מתייעצת עם אדם מומחה בתחום.
    מה שכן במידה והסוכר יצא גבולי הדבר החשוב ביותר זה להקפיד על תזונה נכונה, הימנעות מסוכרים פשוטים, חלוקה נוכנה של הפחמימות לאורך היום, והקפדה על ארוחות מסודרות ממליצה לך להגיע לייעוץ אצל דיאטנית שתעזור לך על ידי הרכבת תפריט מתאים.
    כדי לך לבקש מהרופא בדיקת העמסת סוכר כבר עכשיו ולא לחכות לשבוע מאוחר יותר.
    בכל מקרה אף רופא לא ממהר לתת כדורים לסוכר בפרט שהסוכר גבולי ובפרט שאת בהריון.
    אשמח לעזור ולייעץ לך אם תרצי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

דנה
    18/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו