עליה במשקל בהריון תאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל בהריון תאומים
    דפנה
    15/01/2009

גובהי 1.67 והתחלתי את ההריון במשקל 54 ק"ג אני בשבוע 19 ושוקלת 58 האם עליתי יותר מידיי? כמב צריך לעלות בהריון תאומים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל בהריון תאומים

הוספת תגובה

• שלום דפנה

רויטל בן שושן
    15/01/2009

אין ספק כי הריון תאומים הוא שונה מהריון רגיל ובו מתייחסים לעלייה במשקל באופן אחר. את ההריון התחלת במשקל תקין (לא ציינת אם זהו הריון ראשון שלך) ולכן סך העלייה עד הלידה צריך להיות בין 18-25 ק"ג וזאת כמובן על מנת שהעוברים יוולדו במשקל תקין. עד כה עלית רק 4 ק"ג שזה ממש מעט. העלייה הרצוייה עד שבוע 20 היא בין 9-14 ק"ג. מדברים על כך שהמשקל שתעלי עד שבוע 28 בעצם ישפיע על גדילת העוברים כשההמלצה היא בין14-21 ק"ג. לא ציינת אם היו שינויים בהרגלי האכילה והאם את אוכלת בצורה מסודרת ומספקת. אין לך מה לחשוש מהעלייה במשקל והתזונה שלך צריכה להתבסס על כ-3000 קלוריות ליום. אני הייתי ממליצה להיות במעקב אצל דיאטנית שתוכל להתאים עבורך תפריט מתאים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפנה שלום

נועה הופ
    17/01/2009

עליית המשקל תקינה לחלוטין אפילו עלית פחות מההמלצה שהיא עלייה של כ- 0.7 גרם לשבוע.
    עלייה תקינה להריון תאומים נעה בין 18 - 20 קילו . ברוב הפעמים לא "סוחבים" עד סוף 40 ולכן העלייה יכולה להיות אף פחות מזה. את צריכה לשמור על הגוף שלך טוב, לנוח הרבה לא להתאמץ, לאכול בריא ומאוזן מישום שהריון זה יותר קשה מהריון רגיל.
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

חוששת....
    02/02/2009

היי דפנה גם אני בדיוק כמוך, בהריון תאומים שבוע 17 , אותו גובה ומשקל כמו שלך, התחלתי לפני ההריון עם 54 קילו עכשיו אני 58 קילו, אני אוכלת כשאני רעבה, מקפידה לשתות המון מים ולאכול פירות וירקות , אוכל מבושל. קראתי שבכל הריון רגיל עולים בין 10-15 ק"ג ובהריון תאומים אני מאמינה שעולים קצת יותר. אני מכירה נשים שעלו גם 30 ק"ג בהריון ולדעתי זו הגזמה, סתם מיותר לאכול המון , זה ישפיע גם על בריאותך וגם על הלידה, רצוי לאכול כשרעבים. בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו