דיאטה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה בהריון
    דידי
    19/01/2009

אני מתחילה הריון במזל טוב לי ולבן זוגי ומאושרת מאוד אבל בשנה האחרונה הוספתי למשקלי המון קילוגרמים נוספים אחרי שנים של שמירה על המשקל פשוט נתתי לעצמי חופש מיותר לצערי איך אומרים היתה לי בעיה בטעים....הכל היה טעים לי..(: והעלתי בערך 30 קילו בשנה האחרונה שזה המון המון משקל עודף הייתי בדרך להתחיל דיאטה מסיבית גם כי רציתי לחזור בחזרה למשקל הקודם וגם כי אני ובן זוגי התחלנו לדבר על ילד ולא רציתי להתחיל הריון במשקל הקיים ... ומה לעשות נכנסתי להריון ועכשיו אני במשקל עודף מתחילה הריון ויודעת שהמשקל עוד יעלה וזה דיי מיאש אותי השאלה היא אם יש איזשהי דרך לעשות דיאטה בזמן הריון בלי לפגוע בתזונה של התינוק ולרדת במשקל במקום לעלות בבקשה תעזרי לי למצוא פתרון . אני גם מתעסקת ביוגה כבר כמה שנים לצערי ההזנחה הפושעת של השנה האחרונה גם כללה בתוכה הפסקה של כל פעילות גופנית לכל מיניה מחכה לתשובה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה בהריון

הוספת תגובה

• דידי שלום

רויטל בן שושן
    20/01/2009

אני מניחה שאת בתחילת ההריון הראשון שלך ואכן ההתרגשות היא מאוד גדולה. האידיאל הוא להתחיל הריון במשקל תקין אך כמו שאת רואה לא תמיד ניתן לתכנן מראש... אני מבינה מאוד את החשש שלך מעלייה נוספת במשקל אבל הריון זה הזמן הכי לא נכון לעשות דיאטה ולרדת במשקל. הסיכון למחסורים תזונתיים אצל העובר גדול יותר מהסיכון לסיבוכים בהריון בשל עודף משקל. זה הזמן שלך למזער נזקים, לשנות הרגלים ולהתחיל לדאוג לגוף שלך ולעובר ולאכול נכון ובריא. בהשמנה ההמלצה היא עלייה מתונה של עד 7 ק"ג בכל ההריון. פעילות גופנית המתאימה להריון (גם יוגה) בהחלט יכולה לעזור לך למתן את העלייה במשקל אך זאת לאחר בדיקת רופא. ממליצה לך להגיע למעקב אצל דיאטנית שתוכל להתאים עבורך תפריט. שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו