שלום רב שאלה חשובה בבקשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב שאלה חשובה בבקשה...
    מיכלוש
    21/01/2009

שלום אני בארבעה ימים האחרונים נטלתי מגה ויט של אלטמן שמכיל 800 מקג חומצה פולית וויטמין A 1500 יב"ל בין השאר וגם אומגה 3 לתשעה חודשים שמכיל 400 מק"ג חומצה פולית הפסקתי כי נבהלתי מכמה סיבות: אני עד כה בכלל נטלתי 800 מקג חומצה פולית בלבד והחלפתי לשני דברים אלו בהמלצה של נטורופטית אך לאחר קצת בירורים פחדתי מהויטמין A ומכמות עודפת של חומצה פולית האם זה מסוכן מה שכבר נטלתי (4-5 ימים סה"כ) האם זה באמת יותר מדי כי בכל זאת נותנים את זה לכל הנשים בהריון אגב אני בשבוע 8 :-) מה את אומרת? הפסקתי הכל כי זה נראה לי מיותר ליטול זאת אך הפחד שלי הוא ממה שכבר נטלתי תודה על התשובה וסליחה אם זה היה ארוך מדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת ויטמינים בהריון

רויטל בן שושן
    21/01/2009

שלום לך
    את יכולה להמשיך ליטול את שניהם. המולטי ויטמין שאת לוקחת מיועד לנשים בהריון וכמות הויטמין A בו בכמות מתאימה (ההמלצה היא עד 5000 יב"ל בהריון). ההמלצה לחומצה פולית בהריון היא בין 400-1000 מק"ג אך אני יודעת שהרבה רופאים נותנים מולטי ויטמין בנוסף לתוסף הרגיל וזה בסדר. בכל אופן את יכולה להתייעץ גם עם הרופא שלך.
    בברכה
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו חשוב להוסיף...

נועה הופ
    22/01/2009

בדרך כלל מרבית המולטיויטמינים המיועדים להריון מכילים חלק מהכמות של ויטמין A בצורת בטא קרוטן שהיא אינה מסוכנת !
    ( במרבית התוספים שאני מכירה 1500 יחב"ל של ויטמין ממקור בטא קרוטן ועוד 1500 יחב"ל ויטמין A

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אך לפני כן המון תודה על התגובה

מיכלוש
    23/01/2009

שוב תודה הרגעתן אותי שתיכן שאלה נוספת יש לי ממש תשוקה לשתות סודה כעת האם יש משהו מוכן במים עם פחמן דו חמצני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את השאלה

נועה הופ
    28/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו