אילו ותוספיתזונה מומלץ לצרוך לפני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אילו ותוספיתזונה מומלץ לצרוך לפני
    גלית אלוני
    21/01/2009

תוך כדי ואחרי הלידה. הנני צמחונית מזה 22 שנים, ומכאן שמניחה כי יגלו אצלי חוסרים לקראת הכניסה להריון (שאנו כה מייחלת לו).אשמח לדעת אילו ויטמינים או תוספים מומלץ לקחת טרם אכנס להריון ואילו מקודות מדללים במהלכו. שבוע נפלא לכולן, ותודה מראש למשיבות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרשימה ארוכה מאוד, החל מחומצה פולית

גלית אלוני
    22/01/2009

ועד סידן או מגניזיום. בכל אחת מגלה בבדיקת דם מה חסר לה, ובנוסף יש ויטמינםי שתמיד מומלץ לקחת (במהלך הלידה בפרט). אני למשל, צמחונית. על כן אני נוטלת B12 וברזל לסירוגין, לפני הלידה נטלתי חומצה פולית, וגם במהלכה. לקראת אמצע הריון התחלתי ליטול מגנזיום בשם PREG CRAMPS BUSTER,לאחר שהרופא שלי טען כי הם היחידים שנפסגים בגוף ביעילות גבוהה,וכן לא מעוררים צרבות. הגברת צריכת התוספים בהריון נובעת מהעובדה שהעובר צורך את הוויטמינים שלך, ומכאן שצריכים להגדיל את המצבורים הקיימים בגוף. מקווה שעזרתי, הריון קל ומהנה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספים

רויטל בן שושן
    22/01/2009

שלום לך,
    התחילי לקחתחומצה פולית, כדור אחד ליום 400 מק"ג . בשלב זה ובהריון חשוב שתאכלי בריא ומכל קבוצות המזון והקפידי לשלב מוצרי חלב, ביצים, דגים, קטניות, דגנים מלאים, אגוזים וזרעים. ממליצה לך לעשות בדיקות דם כבר עכשיו ובמידת הצורך לשקול תוספים נוספים.
    בהצלחה
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי...

נועה הופ
    22/01/2009

אני מסכימה מאוד עם רויטל... וחושבת שאת יכולה אם תרצי להתחיל לקחת גם מולטיויטמין לנשים הרות המכיל את כל הויטמינים והמינראלים לא במינוני עודף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו