מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אילו ותוספיתזונה מומלץ לצרוך לפניגלית אלוני21/01/2009
תוך כדי ואחרי הלידה. הנני צמחונית מזה 22 שנים, ומכאן שמניחה כי יגלו אצלי חוסרים לקראת הכניסה להריון (שאנו כה מייחלת לו).אשמח לדעת אילו ויטמינים או תוספים מומלץ לקחת טרם אכנס להריון ואילו מקודות מדללים במהלכו. שבוע נפלא לכולן, ותודה מראש למשיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרשימה ארוכה מאוד, החל מחומצה פולית
גלית אלוני22/01/2009ועד סידן או מגניזיום. בכל אחת מגלה בבדיקת דם מה חסר לה, ובנוסף יש ויטמינםי שתמיד מומלץ לקחת (במהלך הלידה בפרט). אני למשל, צמחונית. על כן אני נוטלת B12 וברזל לסירוגין, לפני הלידה נטלתי חומצה פולית, וגם במהלכה. לקראת אמצע הריון התחלתי ליטול מגנזיום בשם PREG CRAMPS BUSTER,לאחר שהרופא שלי טען כי הם היחידים שנפסגים בגוף ביעילות גבוהה,וכן לא מעוררים צרבות. הגברת צריכת התוספים בהריון נובעת מהעובדה שהעובר צורך את הוויטמינים שלך, ומכאן שצריכים להגדיל את המצבורים הקיימים בגוף. מקווה שעזרתי, הריון קל ומהנה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספים
רויטל בן שושן22/01/2009שלום לך,
התחילי לקחתחומצה פולית, כדור אחד ליום 400 מק"ג . בשלב זה ובהריון חשוב שתאכלי בריא ומכל קבוצות המזון והקפידי לשלב מוצרי חלב, ביצים, דגים, קטניות, דגנים מלאים, אגוזים וזרעים. ממליצה לך לעשות בדיקות דם כבר עכשיו ובמידת הצורך לשקול תוספים נוספים.
בהצלחה
רויטל בן שושן
דיאטנית קלינית וספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי...
נועה הופ22/01/2009אני מסכימה מאוד עם רויטל... וחושבת שאת יכולה אם תרצי להתחיל לקחת גם מולטיויטמין לנשים הרות המכיל את כל הויטמינים והמינראלים לא במינוני עודף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)