מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון תאומים וויטמיניםחוששת....02/02/2009
שלום רב הריון ראשון , תאומים שבוע 17, גובה :1.67 משקל לפני ההריון 54 ק"ג משקל היום 58 ק"ג. כשהייתי אצל רופא הנשים שאלתי לגבי ויטמינים מומלצים בהריון, שמעתי מחברות שבהריון שהן לוקחות ויטמין בשם "פרנטל" שהוא מיוחד לנשים בהריון, הרופא אמר לי שאין כל צורך בויטמינים הללו. אני לוקחת חומצה פולית וברזל. שאלתי גם לגבי ויטמין סי ואומגה 3 כי הייתי מקוררת מספר פעמים ואני רוצה למנוע את ההתקררות. גם אותם הרופא אמר שאין צורך לקחת. זה נשמע מוזר, אם כך מדוע כל ההריוניות שאני מכירה כן לוקחות את הויטמין "פרנטל" ? קראתי באינטרנט על המרכיבים שלו . אם כך אילו ויטמינים מומלצים לקחת בהריון? תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים בהריון
רויטל בן שושן03/02/2009שלום לך,
פרנטאל הוא מולטי ויטמין המיועד לנשים בהריון ודווקא לאחרונה רופאים רבים ממליצים עליו. את התוסף מומלץ לקחת לכל אורך ההריון והוא אף מכיל ברזל וחומצה פולית.
אומגה 3 הוא בהחלט תוסף נוסף המומלץ בהריון... יש לאלטמן תוסף חדש של אומגה 3 המיוחד לנשים בהריון וביחד עם פרנטל...
בברכה,
רויטל בן שושן
דיאטנית קלינית וספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)