הריון תאומים וויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון תאומים וויטמינים
    חוששת....
    02/02/2009

שלום רב הריון ראשון , תאומים שבוע 17, גובה :1.67 משקל לפני ההריון 54 ק"ג משקל היום 58 ק"ג. כשהייתי אצל רופא הנשים שאלתי לגבי ויטמינים מומלצים בהריון, שמעתי מחברות שבהריון שהן לוקחות ויטמין בשם "פרנטל" שהוא מיוחד לנשים בהריון, הרופא אמר לי שאין כל צורך בויטמינים הללו. אני לוקחת חומצה פולית וברזל. שאלתי גם לגבי ויטמין סי ואומגה 3 כי הייתי מקוררת מספר פעמים ואני רוצה למנוע את ההתקררות. גם אותם הרופא אמר שאין צורך לקחת. זה נשמע מוזר, אם כך מדוע כל ההריוניות שאני מכירה כן לוקחות את הויטמין "פרנטל" ? קראתי באינטרנט על המרכיבים שלו . אם כך אילו ויטמינים מומלצים לקחת בהריון? תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון תאומים וויטמינים

הוספת תגובה

• ויטמינים בהריון

רויטל בן שושן
    03/02/2009

שלום לך,
    פרנטאל הוא מולטי ויטמין המיועד לנשים בהריון ודווקא לאחרונה רופאים רבים ממליצים עליו. את התוסף מומלץ לקחת לכל אורך ההריון והוא אף מכיל ברזל וחומצה פולית.
    אומגה 3 הוא בהחלט תוסף נוסף המומלץ בהריון... יש לאלטמן תוסף חדש של אומגה 3 המיוחד לנשים בהריון וביחד עם פרנטל...

בברכה,
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו