עלייה במשקל +ברזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל +ברזל
    אורית
    03/02/2009

שלום... אני בשבוע 24 גובהי...(אם אפשר לקור א לזה גובה...) 159 ס"מ לפני תחילת ההריון שקלתי 49/50 קילו ועכשו אני נעה בין 55/56 השאלה האם זה בסדר? האמת שזה הריון שלישי שלי (אני בת 33) בהריונות הקודמים עליתי 7 וחצי קילו וילדתי בשבוע 39. ואת השנייה שלי ילדתי בשבוע 42 ועליתי 12 קילו......האם הפעם הגזמתי???? שאלה נוספת......בתחילת ההריון הייתי לוקחת פוריק הריון ובנוסף הרופאה המליצה לי על תוסף של אלטמן ההאמת שהייתי ממש מקפידה עד שהרגשתי ממש רע (כאבי בטן חזקים וכ"ו....) הפסקתי עם התוסף והמשכתי עם הפוריק לאט לאט מצאתי את עצמי לא לוקחת גם אותו......השאלה אם זה בסדר? אני עצמי מרגישה ממש בסדר.....זה יכול להיות חסר לעובר? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל +ברזל

הוספת תגובה

• עלייה במשקל וברזל בהריון

רויטל בן שושן
    03/02/2009

אורית שלום,
    העלייה במשקל תקינה.
    לגבי תוסף הברזל... יכול להיות שאת מרגישה טוב למרות המחסור בברזל...
    חשוב לעקוב אחר בדיקות הדם ולזכור שאת צריכה לדאוג לגוף גם אם הכל נראה בסדר...
    כמו שאת יודעת מנסיון, הגוף מאבד דם גם בלידה ולכן ההמלצה היא להמשיך ליטול ברזל גם לאחר הלידה.

בהצלחה,
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אורית
    06/02/2009

תודה רבה ... אני אקח לתשומת ליבי.... שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו