מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומצה פולית ואומגה 3ליה03/02/2009
שלום, אני מתכננת להיכנס להיריון בעוד כ- 3,4 חודשים ואמרו לי להתחיל ליטול חומצה פולית. 'הבעיה' שאני שותה כבר זמן מה אומגה 3. ולכן אני לא יודעת,האם אפשר ליטול את שני הסוגים מבלי לחשוש או שעליי ליטול רק חומצה פולית/אומגה 3? אשמח לתשובה מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית ואומגה 3
רויטל בן שושן03/02/2009שלום ליאת/ מירב,
התחילי לקחת חומצה פולית, ההמלצה היא למינון של 400 מק"ג ליום.
אין שום בעייה עם אומגה 3 בהריון, להיפך אפילו מאוד מומלץ...
בהצלחה,
רויטל בן שושן
דיאטנית קלינית וספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחקת אותה עם העירנות ;)
ליה04/02/2009ליאת/מירב :) בכל אופן,השאלה שלי הייתה האם אני יכולה ליטול גם אומגה וגם חומצה פולית בו זמנית? אני שותה אומגה כבר תקופה ובגלל שאני מתכוונת להיכנס להיריון התחלתי לשתות גם חומצה,השאלה האם זה מותר ולא מזיק? תודה ויום מקסים מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3 וחומצה פולית
רויטל בן שושן04/02/2009שלום מירב,
אין שום בעייה לקחת במקביל תוסף של אומגה 3 וחומצה פולית. ישנו אפילו תוסף של אלטמן במיוחד להריון המכיל את שניהם יחד.
רויטל בן שושן
דיאטנית קלינית וספורט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, רק עכשיו שמתי לב..
ליה06/02/2009רשמת שהמינון הנכון הוא 400 מק"ג ,הסתכלתי על החומצה פולית שהרופא נתן והמינון שלו 5 מ'ג בלבד. לא מבינה.. זה טוב או לא טוב? ללכת להחליף למינון אחר או להישאר עם זה? אודה לתשובה מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון חומצה פולית
רויטל בן שושן06/02/2009מירב שלום,
ההמלצה לתוסף חומצה פולית היא עד 1 מ"ג כך שהתוסף שיש לך הוא מעל להמלצה
התייעצי עם הרופא המטפל שלך לגביו
שבת שלום,
רויטל בן שושן
דיאטנית קלינית וספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני משגעת אותך אבל... :)
ליה08/02/2009יש לי עוד שאלונת..(אני לא מתייעצת עם הרופא שלי כי לא מתאפשר לי ללכת אליו בשבוע הקרוב.) אם אמשיך ליטול את הכדורים שיש לי עד חודש הבא זה יהיה בסדר או שזה לא מומלץ? יש לציין שאף פעם לא היו לי בעיות בריאותיות וכשהרופא נתן לי את המרשם הוא נתן לי אותו בלי בדיקות או שאלות מיותרות. אם יהיה אפשר לקבל קצת הסבר למה זה משמעותי בכמויות,אני אשמח.(הרי זה ויטמין,לא?) תודה מראש מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית 5 מ"ג
רויטל בן שושן08/02/2009הי מירב, ואת לא משגעת אותי...
מהבנתי בדר"כ הרופאים ממליצים על חומצה פולית במינון 5 מ"ג במקרים של עבר של מומים מולדים או במהלך טיפולי פוריות. לא ידוע לי על סיכון בנטילה של עודף מהויטמין רק על כך שהוא יכול להפריע באבחנה של חוסר בויטמין B12
בברכה,
רויטל בן שושן
דיאטנית קלינית וספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית ומוצרי חלב
דינה13/05/2009האם זה קריטי לקחת חומצה פולית בסמיכות לאכילת חלב ומוצריו, או שאפשר ללא שום חשש שיזיק לחומצה פולית ?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית ומוצרי חלב
רויטל בן שושן13/05/2009דינה שלום,
אין שום הגבלה לקחת חומצה פולית ליד כל מזון אחר, עם או בלי הארוחה...
את אולי מתבלבלת עם ברזל אותו יש להפריד ממוצרי חלב ועוד
בברכה,
רויטל בן שושן
דיאטנית קלינית וספורט- "מדיקס"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)