שבוע 7, הריון ראשון, הבלבול רב...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 7, הריון ראשון, הבלבול רב...
    אמא של :-)
    05/02/2009

שלום, גובהי 1.67 ולפני שהריתי שקלתי51 ק"ג ומאוד שמרתי על משקלי. הייתי אוכלת 2 ארוחות ביום ובערב אוכל קל בלבד, ללא קמח (צליאק), והתאמנתי בקביעות. מאז ההריון הפחתתי מאוד באימונים, עברתי להליכות. הבעיה היא שיש לי התקפי רעב, בהם הבטן ממש כואבת ומקרקרת, אני לא רגילה לזה.. אז אני אוכלת יותר מכפי שהורגלתי. בשלושת השבועות האחרונים עליתי 2 ק"ג ואני חוששת מההמשך. אשמח לייעוץ בנושא התפריט שלי: בבוקר: 2 יוגורט אקטיביה ופרי צהריים: בשר בקר, עוף או דג ואורז, ירקות. מנה גדולה.... אחהצ: 2 פירות ערב: פריכיות תירס עם חומוס/גבינה/נקניק או 2 ביצים קשות ירקות וגבינה כיצד עלי לאכול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שבוע 7, הריון ראשון

רויטל בן שושן
    06/02/2009

ליאה שלום,
    השינויים ההורמונליים בהריון משפיעים בוודאי גם על התזונה ואין ספק שהפחתה באימונים גם תורמת לעניין. אז קודם זיכרי שזה חלק מכל ההתרגשות והשמחה וזה טבעי שאת מבולבלת.
    נסי לאכול בריא ומגוון ולפזר את הארוחות על פני היום .את לא אמורה להגיע למצבים בהם הבטן כואבת מרעב. לא יודעת איך אכלת לפני ההריון אך התוספת הקלורית בהריון היא 300 קלוריות ליום.
    אם קצב העלייה במשקל נמשך כך הייתי ממליצה לך להגיע לדיאטנית להתאמת תפריט אישי

שבת שלום,
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו