המשקל בסדר???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשקל בסדר???
    פיי
    05/02/2009

שלום, משקלי הוא 59 וגובהה 1.52 אני נמוכה בזמן האחרון עליתי קצת זה הריון IVF אחרי טיפול הורמונלי . לפני יומיים מבדיקות דם שביצעתי קיבלתי תשובה חיובית שאני בהריון רציתי לדעת בבקשה מה אוכל לעשות בכדי לא לעלות יותר מידי במשקל והאם ההתחלה היא טובה ? או שיש כאן כמה קילוגרמים מיותרים??? שאלה נוספת האם את יודעת אם אישה בהריון לשתות כל בוקר וערב חילבה ??? מאז שאני קטנה רגילה לשתות חילבה כל בוקר וערב . פשוט משרה אותה בלילה ובבוקר מרתיחה אותה ושותה . או שזה יעשה לי משהו לא טוב בגוף בבקשה תעני לי זה גם מאוד חשוב לי. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשקל בסדר???

הוספת תגובה

• משקל וחילבה

רויטל בן שושן
    06/02/2009

שלום תתה,
    שמחה בשבילך על הבשורה המשמחת...
    אולי עלית במשקל בעקבות הטיפולים אך את מתחילה את ההריון במשקל תקין.
    הרבה נשים מוטרדות מעניין המשקל בהריון וזה טבעי אך את רק מתחילה ולכן הייתי מציעה לך לדאוג לגוף, לאכול בריא מכל קבוצות המזון ומגוון.ההמלצה היא, עלייה של 0.9- 1.8 בשליש הראשון להריון אך גם זה שונה מאשה לאשה.
    אני יודעת שחילבה לא מומלצת לנשים בהריון אך ממליצה לך להתייעץ בעוד פורומים לגבי ההגבלה...

שבת שלום,
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו