אכילת בשר בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילת בשר בהריון
    טולי
    08/02/2009

שלום , אני בשבוע 9. כמעט ולא אוכלת בשר , לפעמים בשר טחון כמו קציצות. אותו דבר בנוגע לדגים... אולי טונה בקופסה פעם ב... אלו מזונות חלופיים אני יכולה לאכול על מנת לקבל חשבלון? האם מותר לאכול כל יום ביצה מבושלת? ועוד שאלה, במידה ואני עושה קציצות כמה זמן ניתן לשמור ותן במקרר אחרי הטיגון? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילת בשר בהריון

הוספת תגובה

• אסתי שלום

נועה הופ
    09/02/2009

לצורך קבלת חלבונים ובפרט שאת לא מרבה לאכול בשר / דגים בתדירות גבוהה מומלץ מאוד לשלב ביצה כל יום בתפריט ( אלא אם כן ידוע על בעיית כולסטרול שאז כן צריך לעשות הגבלה מסוימת ) מומלץ לשלב הרבה מוצרי חלב, מומלץ לשלב מיני זרעים כגון אגוזים, שקדים, בוטנים , וגם קטניות כגון עדשים, אפונה, סויה, שעועית לבנה, גרגירי חומוס, פול.
    גם קינואה - מקור עשיר לחלבון
    ניתן לשלב דגים עד 2 מנות בשבוע אפשר לדוג' 2 קופסאות טונה בשבוע.
    שמירה של המזון צריכה להיות בצורה נאותה אני מניחה שלא יותר מכמה ימים במקרר. ניתן גם להקפיא זה שומר בצורה טובה יותר על טריות המזון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו