מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכרת הריוןאיריס31/07/2007
שלום ורד!
לאחותי היתה סכרת בזמן ההריון ועכשיו כשגם אני בשעה טובה רוצה להכנס להריון אני רוצה להתכונן לזה כדי שלא תהיה לי סכרת. יש עצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העיקר לא לפחד כלל...
ורד לב01/08/2007איריס שלום,
מבינה את הפחד שלך. ודאי ראית מקרוב את מצבה של אחותך וחווית את פחדיה וקשייה.
חשוב לי לומר שאין כל הכרח שמצב זה יקרה גם לך.
כך שפני ההמלצות התזונתיות המלצתי החשובה ביותר עבורך הוא ללמוד לעבוד עם הפחדים שלך, אולי ללמוד טכניקת מודעות כזו או אחרת שתעזור לך לשנות את התדרים שלך.
אני מאמינה גדולה ב'דומה מושך דומה'- מה שאנחנו חושבים ומאמינים בו וחיים לפיו מושך אליו התנסויות דומה. כך שאישה הפוחדת מכלבים מוצאת שכשהיא יוצאת להליכת הבוקר שלה "נשמכים" אליה כל כלבי הרחוב.
מקווה שהבהרתי את כוונתי.
מציעה עבודה עם טכניקות מעולם הדמיון המודרך, NLP, תטא הילינג, EFT ועוד.
זה חשוב ביותר!!!
לגבי תזונה- את בהחלט יכולה ללכת לאיש מקצוע ולהרכיב לך תפריט מתאים לנסיבות. כזה שעשיר בסיבים תזונתיים, עני בפחמימות פשוטות, מרובה ירקות, עלים ירוקים ונבטים. אם את אוכלת מוצרים מהחי צריך להתייחס לזה גמכן. ממליצה על דגים מים צפוני (סלמון, סול, הליבוט, מקרל, סרדינים, טונה, בקלה) 2-3 בשבוע.
כמובן שאלה המלצות כלליות שאינן לוקחות בחשבון את מצבך הספציפי ואת ההעדפות שלך ואורח החיים שלך.
אם עוד לא ראית, ממליצה להשיג את הסרט "הסוד" ולראות. הוא מעביר טוב את המסר של הפיכת התדרים, שינוי החשיבה ובריאת מציאות הרצוייה על ידינו.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)