מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנה כתוצאה מתאבון מוגבר בהריוןיעל10/02/2009
שלום, אני בשבוע 20, 1.65 התחלתי את ההריון במשקל תקין 58 ק"ג, בכושר גופני טוב ופחות או יותר מרוצה מגופי.. תחילת ההריון היתה לי לא קלה, סבלתי מבחילות וגם מדימום שבעקבותיהם הפסקתי את הפעילות הגופנית שעסקתי בה. בחודש האחרון התחילה אצלי תופעת רעב נוראית.. זה לא רק חשק לאוכל אלא ממש רעב מוגבר פעמים רבות במהלך היום. ממש השמנתי ואני יודעת שהעליה במשקל היא לא רק מההריון עצמו שכן הירכיים והישבן שלי תפחו ונהייתי רופסת. אני לא יודעת בדיוק כמה עליתי אני מניחה שבין 7-10 ק"ג מהתחלת ההריון. ( 3 מהם בשליש הראשון). השאלה העיקרית שלי היא האם בהנתן שזה משקל עודף ומיותר שעליתי במהלך ההריון אפשר גם להוריד אותו במהלך ההריון. אני יודעת שלא מומלצת דיאטה אבל זה קצת כמו שסותמים את הפה אחרי חג עמוס.. איך אני יכולה לחזור לגזרה נורמלית כבר עכשיו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
נועה הופ11/02/2009אני לא אחדש ואגיד לך שלא מומלץ לרדת במשקל במהריון בצורה מגמתית. כמובן שמידי מס' ימים או שבוע יכולות להיות תנודות במשקל לפה ולפה אבל לא כאשר יש ירידה מכוונת. הדבר שכן אפשר לפחות לנסות לעשות הוא שמירה של המשקל ועלייה של המינימום הדרוש. את מציינת תופעה של רעב בלתי נשלט.. לכן משימה של לרדת במשקל לא רק שזה לא דבר נכון לעשות כרגע אני חושבת שזה גם יהיה מאוד קשה ליישום. הייתי מציעה לך בחום להגיע לייעוץ אישי ומעקב עד סוף ההריון לדיאטנית לצורך בנייה של תפריט המותאם לך וכמובן לצרכי ההריון ועל מנת לשמר את המשקל ולעלות את המינימום הדרוש, המצב יכול הליות בשליטה אם את תחליטי ובהחלט ניתן למתן את העלייה במשקל עד סוף ההריון.
אשמח לעזור אם תרצי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)