אייס קפה/וניל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אייס קפה/וניל
    לירון
    11/02/2009

היי אני מאוד אוהבת לשתות אייס קפה/ וניל מבלי קשר להריון. לפני ההריון הייתי שותה 1-2 פעמים בשבוע אך בשבועות האחרונים כל הזמן בא לי דברים קרים, קרי: גלידות, אייסים וארטיקים ואני מוצאת את עצמי שותה כמעט כל יום אייס קפה/וניל. במוצרים האלו יש הרבה סוכר ולכן איני רוצה להפריז בצריכתם שכן אמי וסבי חולי סכרת כך שאני מאוד חוששת לפתח סכרת הריונית. לפני ההריון הייתי שותה משקאות חמים עם סוכרזית ואוכלת מוצרי חלב ללא סוכר ומאז ההריון אני נמנעת כמעט לחלוטין מצריכת סוכרזית ועכשיו כל כוס שתיה חמה כרוכה בכפית וחצי סוכר, מעדנים עם סוכר וכו'. אני משתדלת לשמור על תזונה מאוזנת ואיני מתפתה לאכול דברים מתוקים כמו שוקולדים או סוכריות אך עדיין חוששת מהשפעת האייסים ומלבד הסוכר שבהם, הם בטח עתירי קלוריות ושומן.. אשמח אם תוכלי להמליץ לי על מינון נורמלי ואיך אפשר להפחית את החשק הזה.. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אייס קפה/וניל

הוספת תגובה

• שכחתי לציין..

לירון
    11/02/2009

שכחתי לציין: אני בשבוע ה-9 להריוני, גובה 164 ס"מ ומשקל 57 ק"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת שלום

נועה הופ
    11/02/2009

אכן את צודקת שבאייסים הקנויים יש די הרבה קלוריות שמקורם מסוכר וגם שומן. אם אני לא טועה כוס יכולה להכיל בשקט את ה- 400 - 500 קלוריות.
    במידה ועשית בדיקות דם של סוכר בצום והכל יצא תקין אז כרגע אין מה לחשוש מהסכרת אבל כמובן שיש לעקוב אחרי זה כי סכרת זה גם גנטי. את צריכה לשמור על עצמך גם מההיבט של העליית משקל בהריון, עודף משקל בשילוב גנטיקה לסכרת יכולים לגרום למחלה.
    מוטב לצמצם למינימום את השתייה כי זה יוביל עם הזמן להשמנה. כיום בשוק יש מגוון גלידות על בסיס יוגורט שלא עולות על 150 קלוריות שניתן להיעזר בהם.. כמובן שגם בהם יש סוכר אך לפחות הרבה פחות קלוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו