מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה תקינה במשקלגל11/02/2009
שלום רב! כמו כולן רציתי לשאול על עלייה תקינה במשקלי :) אני בשבוע 7 שוקלת 44 בגובה 1.50 מתחילת הריון העליתי חצי קילו. כמה מותר לי להעלות במשקל יחסית לגובה הנמוך שלי? כמה ק"ג אפשר להעלות בטרימסטר הראשון (בגדר הנורמה)? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד 2 שאלות קטנות לגבי תזונתי
גל11/02/2009עוד 2 שאלות קטנות לגבי התזונה- 1. מותר לשתות תה בטעמים (קנויים מהסופר)- פירות יער, פטל, היביסקוס וכד'.? קשה לי מאוד לשתות מים אז אני שותה הרבה תה (4-5 כוסות ביום). 2. מותר לאכול מרקים נמסים בכוס? בחורף אני מאוד אוהבת לאכול אותם בעבודה. (1-2 מרקים ביום)? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גל
נועה הופ14/02/2009כל מה שקשור לחליטות תה קנויות מהסופר ( ולא תמציות מאוד מרוכזות שקונים אותם במשקל ) אין ממה לחשוש. אני לא מומחית בצמחים רק אני יודעת שיש מספר צמחים שלא מומלץ לשתות במהלך ההריון כמו נענע, מרווה ואולי עוד לכן מומלץ לשאול בעוד פורום.
לגבי מרקים נמסים בכוס, הם מכילים כמות מרוכזת מאוד של נתרן, כמות של 2 מרקים ביום מכילה את כמות הנתרן המומלצת ביום ואני מניחה שאת משתמשת בעוד מלח, ואולי אוכלת עוד מזונות מלוחים כמו אולי שימורים, אולי שניצלים מוכנים וכו'...
לכן מומלץ להפחית ולא להגזים בשימוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל שלום רב
נועה הופ14/02/2009עלייה תקינה יכולה להיות כל מה שבטווח ה- 11 קילו - 16 קילו לנשים כמוך המתחילות את הריונן במשקל תקין. ההמלצה היא לעלות עד כ- 2 קילו בטרימסטר הראשון אין חובה לעלות במשקל בטרימסטר זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)