צמא ויובש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמא ויובש
    נוי
    12/02/2009

שלום... אני בשבוע השישי להריון ראשון אני בת 20 בזמן האחרון נורא קשה לי לעבוד אני נהיית צמאה מהר ואם אני לא שותה אני מרגישה יובש וסחרחורות [גם שאני לא עובדת וסתם נחה או שלא עושה פעילות גופנית] פתאום אני מרגישה ממש צמאה אם הייתי שותה 8 כוסות מים ביום בערך עכשיו אני שותה בין 2 ל 3 ליטר הריצות לשירותים זה בלתי ניסבל חוץ ממים אני אוכלת כול כך הרבה אני נהיית רעבה מהר ואם אכלתי טיפה יותר מדי אז זה בחילות מה אפשר לעשות האם אפשר לפתור את זה או שזה עוד שלב בהריון ???? חוץ מזה אני נורא מפחדת מהסוף למרות שאני רק בהתחלה אני נורא מפחדת מזריקות וכנראה שבגלל זה אפידורל אני לא יקח יש משהו אחר שנותנים להרגעה בבית חולים ? תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמא ויובש

הוספת תגובה

• נוי שלום

נועה הופ
    14/02/2009

הצימאון והרעב המוגבר הם חלק מהסימפטומים של ההריון. כל אישה חווה את הסימפטומים של ההריון בצורה קצת שונה והסימפטומים המופיעים אצלך לאו דוקא שיופיעו אצל אחרת. יתכן מאוד ושלב הצימאון יעבור .. כרגע הוא מתרחש הן בגלל שינויים הורמונאלים והן בגלל עלייה בנפח הדם שלך. לגבי הרעב המוגבר גם הוא מתרחש ברובו מהשינויים ההרומונאלים בגוף ויתכן וגם הוא ירגע בהמשך. חשוב להקפיד ולעקוב אחרי עליית המשקל תקינה. אכילה מופרזת תביא לעלייה קיצונית במשקל. בנוגע לפחדים ... הם מאוד לגיטיים ומובנים אני ממליצה לך להשתתף בעוד פורומים בנושא הריון ולידה. לשתף את פחדים שלך עם עוד נשים ותגלי שעוד הרבה חוששות כמוך אולי תוכלו תמוך אחת בשנייה ולעודד אחת את השנייה.
    אני ממליצה לך לקנות ספר בנושא הריון שם כתוב על כל שיטות ההרגעה בזמן צירים ובכלל על כל החוויה המדהימה הזו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו