מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קופאין ותה צמחים בהריוןמיקי14/02/2009
שלום רב, אני נמצאת בשליש האחרון להריון. סובלת מיתר לחץ דם ולוקחת טרנדט ואספירין. יש לי 3 שאלות: 1. כמה כפיות נס קפה מותר לצרוך ליום? 2. כמה כפיות קקאו מותר לצרוך ליום? 3. האם מותר לי לשתות תה צמחים מנגו- פסיפלורה, תה תפוח - קינמון ותה מעלי נענע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפאין ותה צמחים בהריון
רויטל בן שושן16/02/2009שלום מיקי,
ההמלצה לקפאין בהריון עומדת על 300 מ"ג ליום אך בשל הנסיבות אני הייתי ממליצה לך להמנע כמה שיותר ומפחיתה את הכמות בחצי לפחות.
כפית נס קפה מכילה כ100 מ"ג, וכפית שוקו כ 10 מ"ג. אין בעייה עם תה צמחים בתמציות קנויות ללא קפאין. בהריון מומלץ להמנע מעלי נענע.
שימי לב כי קפאין נמצא גם בתה רגיל/ ירוק/קר, קולה, שוקולד ומשקאות אנרגיה.
בברכה,
רויטל בן שושן
דיאטנית קלינית וספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי שכדי להמנע מתמציות קינמון או
אירן16/02/2009צמחים, אני שותה די הרבה תה רגיל של ויסוצקי ללא קפאין (5-7 כוסות ביום) ובדרך כלל מכילים קינמון (תפוח קינמון, תות וניל, תפוז קינמון וכו') האם יש בעיה עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתה קינמון
רויטל בן שושן17/02/2009שלום אירן,
אין בעייה עם תמצית קינמון בהריון,הבעייה היא יותר עם חליטות תה אך למען הסר ספק נסי להפחית בכמויות של התמציות המכילות קינמון
בברכה
רויטל בן שושן
דיאטנית קלינית וספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)