שמירה על התזונה במהלך ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירה על התזונה במהלך ההריון
    הילה
    15/02/2009

שלום רב, ברצוני לקבל תפריט שאוכל להתנהל לפיו במהלך ההריון אני בשבוע 9 ודואגת כי אעלה יותר מידי במשקל, כרגע גובהי הוא 1.67 ומשקלי 62 מתחילת ההריון עליתי כבר 3 קילו מאחר ובעקבות הבחילות וההרגשות הלא נעימה בשבועות הנ"ל קשה לי לאכול ורוב הדברים מגעילים אותי אך למרות זאת אני עולה במשקל אשמח לקבל הכוונה לגבי מה לאכול מתי וכמה. עשיתי את כל בדיקות הדם הנדרשות והכול בסדר תודה הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמירה על התזונה במהלך ההריון

רויטל בן שושן
    16/02/2009

שלום הילה,
    השינויים ההורמונליים בהריון בהחלט משפיעים על ההרגשה הכללית והתיאבון. 3 ק"ג הם מעל ההמלצה לשבוע 9 אך ישנן נשים שעולות דווקא יותר בתחילת ההריון ולאחר מכן העלייה מתונה יותר.
    בפורום לא ניתן להתאים תפריט אישי ולכן הייתי ממליצה לך לפנות לדיאטנית לייעוץ אישי.
    בכל מקרה השתדלי לאכול בצורה מסודרת ובריאה והמנעי עד כמה שניתן ממתוקים, שתייה מתוקה, מטוגן, מאפים ומזון עתיר שומן.

בברכה,
    רויטל בן שושן
    דיטנית קלינית וספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו