תפוזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפוזים
    אלין
    17/02/2009

היי , 1. כל יום אני שותה מיץ תפוזים שאני סוחטת במסחטה מ2 תפוזים, האם זה משמין? קראתי באינטרנט שתפוזים עשויים לגרום לילד היפראקטיבי לי זה נשמע מופרך ומטופש, רציתי לדעת האם יש ביסוס מחקרי לטיעון זה.. 2. אני בת 24, גובה 1.63,שבוע 14, העלתי 3.5 ק"ג עד כה, דהיינו כעת שוקלת 55 ק"ג, האם העלייה מוגזמת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפוזים

הוספת תגובה

• תפוזים

רויטל בן שושן
    18/02/2009

דורית שלום,

1.תפוז ופירות הדר הם מקור מצויין לויטמין C. לגבי הכמות, באופן כללי מנת פרי היא תפוז בינוני/ חצי כוס מיץ. מיץ תפוזים מ2 תפוזים זה בסדר אך תנסי לשתות את המיץ באחת מארוחות הביניים ולא לצד הארוחה.
    2. לא מכירה כל ביסוס מחקרי לטענה וישנם אינספור מיתוסים לגבי תזונה והריון בכלל.
    3. עלייה של 3.5 ק"ג עד כה היא קצת מעל להמלצה אם כי ישנן נשים שעולות יותר בתחילת ההריון. שימי לב כי התחלת את ההריון במשקל תקין ולכן הקצב כרגע ואילך צריך להיות כ-400 גר' לשבוע.
    4. הכי חשוב כרגע זה לדאוג לגוף- לאכול מאוזן בריא ומגוון מכל קבוצות המזון

בהצלחה
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :)

אלין
    18/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו