מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייגל25/02/2009
התחלתי את ההריון במשקל 46 קילו ( גובה 1.63 ) אני בשבוע 22 ( + 4 ) ועד כה עליתי 9 (!!!) קילו כעת אני שוקלת 55 (!) אני לא מגזימה ולא אוכלת שטויות לפעמים בא לי שוקולד או חטיף אז אני בהחלט מנשנשת אבל זה לא קורה כל יום וממש לא בהגזמה. אני לא יודעת מה לעשות אני באמת אוכלת רגיל אפילו לא יותר מלפני ההריון. אני מתחילה בעצם חודש 6 בעזרת השם ביום שבת והדרך עוד ארוכה... מה לעשות? גם אצלכן העלייה היא כזו או שבאמת הגזמתי???? אני לא רוצה לעשות דיאטה ברור שלא אבל לא להפריז עם העלייה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
נועה הופ25/02/2009עליי לציין כי התחלת את ההריון במשקל מאוד מאוד נמוך. אני מבינה לליבך שאינך רוצה להשמין בצורה קיצונית ובזה את צודקת אם כי בגלל משקלך הנמוך לפני ההריון העלייה תקינה יכולה להיות אף עד 18 קילו. בכל מקרה קשה לעשות הערכה לגבי כמות צריכת הקלוריות היומיות שלך באופן יום- יומי קחי בחשבון שיתכן וחלק מעלייה קשורה גם לצבירת נוזלים. במידה ואת רוצה לבדוק את הנושא התזונתי יותר לעומק מומלץ בחום להגיע לייעוץ אצל דיאטנית על מנת להעריך האם כמות הקלוריות היומית תקינה. לבנות תפריט מתאים ואף לעקוב על המשקל עד סוף ההריון.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)