היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    גל
    25/02/2009

התחלתי את ההריון במשקל 46 קילו ( גובה 1.63 ) אני בשבוע 22 ( + 4 ) ועד כה עליתי 9 (!!!) קילו כעת אני שוקלת 55 (!) אני לא מגזימה ולא אוכלת שטויות לפעמים בא לי שוקולד או חטיף אז אני בהחלט מנשנשת אבל זה לא קורה כל יום וממש לא בהגזמה. אני לא יודעת מה לעשות אני באמת אוכלת רגיל אפילו לא יותר מלפני ההריון. אני מתחילה בעצם חודש 6 בעזרת השם ביום שבת והדרך עוד ארוכה... מה לעשות? גם אצלכן העלייה היא כזו או שבאמת הגזמתי???? אני לא רוצה לעשות דיאטה ברור שלא אבל לא להפריז עם העלייה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• שלום רב,

נועה הופ
    25/02/2009

עליי לציין כי התחלת את ההריון במשקל מאוד מאוד נמוך. אני מבינה לליבך שאינך רוצה להשמין בצורה קיצונית ובזה את צודקת אם כי בגלל משקלך הנמוך לפני ההריון העלייה תקינה יכולה להיות אף עד 18 קילו. בכל מקרה קשה לעשות הערכה לגבי כמות צריכת הקלוריות היומיות שלך באופן יום- יומי קחי בחשבון שיתכן וחלק מעלייה קשורה גם לצבירת נוזלים. במידה ואת רוצה לבדוק את הנושא התזונתי יותר לעומק מומלץ בחום להגיע לייעוץ אצל דיאטנית על מנת להעריך האם כמות הקלוריות היומית תקינה. לבנות תפריט מתאים ואף לעקוב על המשקל עד סוף ההריון.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו