כל הזמן רעבה... מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הזמן רעבה... מה עושים?
    צורית1
    05/03/2009

היי אני בשבוע 13, ופחות או יותר מתחילת ההריון התאבון שלי גבר משמעותית. יוצא לי לאכול כמעט כל שעה- שעתיים, אני משתדלת לאכול פתית שבדי וגבינות בעיקר, אך ברור לי שגם זה- בכמויות גדולות- לא ממש "דיאטטי".. קראתי שאם את רעבה- זה לא בריא ואף עלול להזיק לתינוק, האם זה נכון? איך את מציעה להתמודד עם התיאבון המוגבר הזה ומה לאכול? כמה קלוריות ביום מומלץ? (כדי לא להשמין מידי) תודה רבה. תורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל הזמן רעבה... מה עושים?

הוספת תגובה

• כל הזמן רעבה... מה עושים?

רויטל בן שושן
    06/03/2009

צורית שלום,
    התאבון בהחלט מוגבר במהלך ההריון וזה בהחלט בסדר לאכול כל שעתיים. תנסי לשלב ארוחות קלות ובכמויות קטנות עד כמה שניתן. ברוב הזמן מאוד קשה לשלוט בכך ולכן בכל מקרה את תשארי רעבה. מאוד חשוב לדאוג לאכול מכל קבוצות המזון, בריא ומגוון. ממליצה לך לשלב פעילות גופנית- לאחר התייעצות עם רופא, העוזרת למתן את קצב העלייה במשקל. כמות קלורית תלוייה בנתונים אישיים כמו גובה ומשקל.

בברכה,
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים?

נני
    08/03/2009

מהתשובה שניתנה הכותבת בטוח התכוונה ל"אל תישארי רעבה"...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו