שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מ
    08/03/2009

אני בשבוע 24 ומזה שבוע אני משלשלת...ליתר דיוק זו צואה מאוד רכה עם ריח רע וצבע חום כהה. רציתי לשאול מה יכול להיות הגורם לזה? אני מנסה להפסיק את זה בעזרת בננות אבל זה לא עובר...זה התחיל כמה ימים אחרי שהעלתי את כמות המים ליום...(משני ליטר ל-3) יכול להיות קשר? מה אפשר לאכול כדי להפסיק את זה? או ממה להימנע? עשיתי בדיקות דם, אם הן יצאו תקינות, אין ממה לחשוש? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום

נועה הופ
    08/03/2009

על מנת לשלול זיהום חיידקי מומלץ לתת בדיקת צואה.
    קשה להגיד מה הסיבה כי זה יכול להיות הרבה דברים. נסי בעזרת ניסוי וטעייהלראות האם ישנם מזונות שיכולים להקל על כך לדוגמא כמו בננות שניסית, אורז לבן, צנימים. נסי להימנע מחלב לשתייה (אין מניעה לאכול קוטג' וגבינות קשות, מוצרי עיזים או כבשים שאינם מכילים לקטוז = סוכר החלב שבזמן שילשולים יכול להחריף את המצב )
    מאוד יתכן שזה גם קשור לכך שהעלת את כמות המים ליום ואז הצואה הפכה לרכה יותר. האם העלת בגלל שחשת צורך לעשות זאת, הרגשת צימאון מוגבר .. או פשוט סתם כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מ
    09/03/2009

כאשר הגעתי לשבוע 21 רופא אמר לי להתחיל לשתות 3 ליטר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו