מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגתתתמ09/03/2009
אתמול עשיתי העמסת סוכר לאחר 50 גרם ובאותה דקירה גם ספירת דם.
להלן התוצאות המחשידות :
WBC 11.03 k/ul
netrophils 75.0%
%lymphocytes 17.7
neutrophils 8.28 k/ul
glucose 147.7 mg/dl לאחר 50 גרם סוכר .
לתשובתך המהירה אודה
מודאגת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
נועה הופ11/03/2009לגבי ספירת הדם התייעצי עם הרופא המטפל
לגבי ההמעסה. הערך חורג מגבול הנורמה שזה עד 140 . מכיוון שזה מבחן לאיתור נשים הנמצאות בסיכון לפתח סכרת הריון אין זה אומר שיש לך סכרת אך זה אומר שאת צריכה לעשות העמסת סוכר של 100 מ"ג על מנת לשלול סכרת.
במידה והתוצאות של 100 גרם העמסה לא יהיו תקינות חשוב לקבל הכוונה אישית מדיאטנית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מ12/03/2009הסבירו לי איך מבצעים את הבדיקה של ה100 רק לא הבנתי. זו בדיקה שנעשית 3 שעות...והמעבדות קופ"ח פתוחות רק שעה וחצי-שעתיים. איפה עליי לבצע את הבדיקה אם כך? שאלה נוספת - כרגע במה עליי להפחית מבחינה תזונתית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
נועה הופ12/03/2009ככל הידוע לי את צריכה לעשות את הבדיקה בקופת חולים או במרכזי בירות האישה שם הם כבר רגילים לעשות את הבדיקה הנ"ל. זה הכל תלוי לאיזו קופה את שייכת ואת כל האינפורמציה הזו צריך לתת לך הרופא שלך או אחות מעקב ההריון שלך. כרגע מבחינה תזונתית לא הייתי נלחצת, ולא הייתי משנה את התזונה לפני הבדיקה ופשוט אוכלת רגיל כמו ממקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)