מודאגתתת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגתתת
    מ
    09/03/2009

אתמול עשיתי העמסת סוכר לאחר 50 גרם ובאותה דקירה גם ספירת דם.
    להלן התוצאות המחשידות :
    WBC 11.03 k/ul
    netrophils 75.0%
    %lymphocytes 17.7
    neutrophils 8.28 k/ul
    glucose 147.7 mg/dl לאחר 50 גרם סוכר .

לתשובתך המהירה אודה
    מודאגת מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגתתת

הוספת תגובה

• שלום

נועה הופ
    11/03/2009

לגבי ספירת הדם התייעצי עם הרופא המטפל
    לגבי ההמעסה. הערך חורג מגבול הנורמה שזה עד 140 . מכיוון שזה מבחן לאיתור נשים הנמצאות בסיכון לפתח סכרת הריון אין זה אומר שיש לך סכרת אך זה אומר שאת צריכה לעשות העמסת סוכר של 100 מ"ג על מנת לשלול סכרת.
    במידה והתוצאות של 100 גרם העמסה לא יהיו תקינות חשוב לקבל הכוונה אישית מדיאטנית.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מ
    12/03/2009

הסבירו לי איך מבצעים את הבדיקה של ה100 רק לא הבנתי. זו בדיקה שנעשית 3 שעות...והמעבדות קופ"ח פתוחות רק שעה וחצי-שעתיים. איפה עליי לבצע את הבדיקה אם כך? שאלה נוספת - כרגע במה עליי להפחית מבחינה תזונתית? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

נועה הופ
    12/03/2009

ככל הידוע לי את צריכה לעשות את הבדיקה בקופת חולים או במרכזי בירות האישה שם הם כבר רגילים לעשות את הבדיקה הנ"ל. זה הכל תלוי לאיזו קופה את שייכת ואת כל האינפורמציה הזו צריך לתת לך הרופא שלך או אחות מעקב ההריון שלך. כרגע מבחינה תזונתית לא הייתי נלחצת, ולא הייתי משנה את התזונה לפני הבדיקה ופשוט אוכלת רגיל כמו ממקודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו