מתוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוק
    איריס כ.
    05/08/2007

ורד שלום רב, אני בהריון שבוע 9. והבעיה שלי היא שאני די מכורה לג'אנק פוד ולמתוקים. יש לי שתי שאלות:

1. עד כמה אכילה כזאת מסכנת את העובר.
    2. האם עדיף לשתות משקאות דיאט (שיש בהם הרבה סוכרזית או תחליפי סוכר) בעת ההריון?

תודה, איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוק

הוספת תגובה

• איריס שלום

ורד לב
    06/08/2007

כפי שאני רואה את הדברים- הריון היא ה-הזדמנות שלך לעשות משהו בנידון לבעייתך עם הסוכרים.
    את מתארת התמכרות לבחירות תזונתיות בעייתיות מאד.
    נכון, אולי אינך רואה את ההשפעות של זה ברגע הנתון, כי את עוד צעירה והדברים עוד לא ירדו לעומק. אך האמיני לי, בתור מי שעוסקת בתחום הרפואה המשלימה ורואה הרבה נשים בכל הגילאים, אם לא תשני את דרכייך, ההשפעות יגיעו ויופיעו בחייך!

עכשיו- אינני כותבת דברים אלה בכדי להפחיד אותך או להרגיז אותך.
    אני כותבת זו בגלל שאני רואה את ההזדמנות שלך- עכשיו- לעשות שינוי.
    נכון, זה לא קל ויש לך צורך במידע, בליווי ובתמיכה.
    אך את בהחלט יכולה לעשות את זה ולהנות מפירות מאמצייך.

אין ספק שהשפעת הסוכר יכולה להיות הרסנית גם עבור העובר שלך שיכול לקבל ממך את דפוסי משק הסוכר שאינו מאוזן, את נמצאת גם בסיכון מוגבר לפתח סוכרת הריונית, קנדידה וכל המצבים הנלווים אליהם.

דיאט אינו עדיף מאחר וכמויות תחליפי הסוכר לא יטיבו עמך גם כן. אלו חומרים מזיקים בהצטברותם בגוף.

ממליצה לך בחום למצוא איש מקצוע מתחום הנטורופתיה/ תזונה/ רפואה סינית/ הומיאופטיה/ עבודה אנרגטית/ קואוצ'ינג ולהתחיל לעבוד עם עצמך, למען עצמך ולמען ילדייך ומשפחתך!

שיהיה בהצלחה! אשמח לעזור עד כמה שאוכל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו