עליה מוגזמת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה מוגזמת במשקל
    חגית
    18/03/2009

בוקר טוב, אני בשבוע ה-22 להריון ועליתי עד כה 10 ק"ג. אני יודעת שזה מעל הממוצע ואני גם יודעת את כל הסיבות לעלייה. הרשתי לעצמי לפרוץ כל גבול וכל הסוכר האפשרי בכל דרך נכנס לגופי. זהו ההריון השני שלי (לאחר תאומים) והייתי רוצה לדעת במידה ומרגע זה אוכל נכון, אפחית באופן משמעותי את הסוכרים, האם אוכל עצור את המשך העליה הדרסטית במשקלי בעזרת דיאטה מתונה? שאלה שנייה. אני בת 33 גובה 175 משקל נוכחי 76 (לפי ההריון 66), כמה עלי לעלות בסך הכל? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה מוגזמת במשקל

הוספת תגובה

• חגית שלום

נועה הופ
    23/03/2009

הריון הוא אינו הזמן לעשות דיאטות לירידה במשקל אך אם זאת בהחלט ניתן לעצור את מגמת העלייה ולהתחיל לשמור על המשקל על ידי תזונה נכונה ואכילה של כמות קלוריות לא מופרזת ( כזאת שגרמה לעלייה הקיצונית עד כה ) הורדת הסוכרים והאוכל ללא ערך תזונתי מהתפריט הוא בהחלט הבחירה הנכונה לעשות כי על ידי כך תצמצמי באופן משמעותי את כמות הקלוריות.
    אני ממליצה לך בחום אף להיעזר בגורם מקצועי כגון דיאטנית לצורך הרכבת תפריט המותאם לצרכי ההריון ואף לעקוב אחרי המשקל משבוע לשבוע לראות שהעלייה מתמתנת.
    אשמח לעזור ולייעץ לך במידה ותרצי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו