עולה ועולה ולא במובן החיובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עולה ועולה ולא במובן החיובי
    אמא של :-)
    25/03/2009

שבוע 14, שוקלת 55 וחצי, התחלתי 51 וחצי. עברתי את שלב הבחילות (בו אכלתי כל דבר), ועכשיו אני ממש מתקשה לאכול מסודר. הייתי אצל דאטנית שאמרה שסה"כ התפריט שלי בריא. הבעיה היא שאני חורגת מעבר לתפריט בסופי שבוע, וזה פשוט לא יורד במהלך השבוע, כפי שהיה לפני ההריון. התפריט היומי שלי:
    בבוקר- 2 אקטיביה עם דבש
    ביניים- תפוח ותפוז או ביצה קשה עם עגבניה בימים שאני ממש רעבה
    צהריים- מנה חמה וגדולה של עוף ותפו"א, או בקר, וירקות. קינוח- תפוח או כמה קוביות שוקולד (צריכה מתוק, יש לי נפילת אנרגיה קשה...)
    ביניים- 2 אקטיביה עם דבש
    ערב- פריכיות תירס (*אני רגישה לקמח) עם גבינה לבנה וצהובה, או קוטג' וצהובה וקצת ירקות, או סלט עם טונה ו2 ביצים קשות. בערב בא לי בעיקר גבינות. בימים שאני מנסה להלחם בעצמי להוריד את התוספות של הסופ"ש (בדרך כלל קילו שלם ועקשן) אני מנסה לאכול מרק ירקות בערב בלבד.
    האם התפריט תקין? איפה אני יכולה להוריד קצת?
    את האקטיביה אני אוכלת בעיקר לאור העצירויות, זה ממש עוזר לי.
    אשמח לעזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליאה שלום

נועה הופ
    25/03/2009

מבחינה איכותית התפריט נראה תקין הוא מכיל את כל אבות המזון, מכיל מספיק מוצרי חלב, לא מכיל הרבה מתוקים שזה טוב. מבחינה כמותית יהיה קשה לי קצת לעזור לך דרך האינטרנט כי על זה צריך מעקב ובקרה. נסי לבצע רישום אכילה של מה שאת אוכלת למשך שבוע ולבדוק את המשקל לפעמים שעושים רישום מתגלים דברים נוספים שאנחנו "שוכחים" אותם. בכל מקרה המשקל לא צריך כעת לרדת אלא פשוט לעלות בקצב מתון ( במידה והתחלת במשקל תקין לגובה קצב עלייה רצוי הוא של 400 גרם לשבוע ) בכל מקרה ישנם שבועות שגם ניתן לשמור על המשקל ולא חייב כל שבוע לעלות נסי לכוון למטרה של שמירה ולא לירידה.
    למקרה ואת לא מצליחה להשתלט על העלייה אני מציעה לחזור לדיאטנית לצורך ליווי ובקרה.
    אשמח לעזור לייעץ במידה הצורך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו