אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי לידה
    גלי
    09/08/2007

אני חצי שנה אחרי לידה וגם נראית כך. בעלי מאיים 'לחתוך אותי עם סכין שווארמה' אבל אני בעד משהו פחות כואב אבל עובד. יש לכן אולי המלצות יעילות ומהירות לחזרה לגיזרה. המצב הזה כבר מתחיל לדכא אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי לידה

הוספת תגובה

• גלי שלום רב

נועה הופ
    09/08/2007

ראשית כל , מזל טוב !!
    לא ציינת בת כמה את, מה משקלך, ומה גובהך והאם את מניקה שזה פרט מאוד חשוב מכיוון שבהנקה הגוף דורש יותר קלוריות.
    לשאלתך... אני לא יעשה לך את החיים יותר קלים ... בכך שאומר לך שאין קיצורי דרך !!!
    אם ברצונך לרדת במשקל , הדרך המהירה והקיצונית היא לא הדרך הנכונה ואני אומרת לך את גם מניסיוני המקצועי אך גם מניסיוני האישי. כל מה שיורד מהר עולה אחר כך בריבית ובנוסף את מסבה נזק לרב לגוף שלך בכל שאת פוגעת ברקמות השריר שמתפרקות , וגורמת לחסרים תזונתיים רבים.
    בדיאטות קיצוניות ודלות קלוריות מה שמתפרק לרוב זה השריר ומעט שומן . מכיוון ששריר היא ריקמה מטאבולית מאוד פעילה פירוק השריר יגרום לירידה בחילוף החומרים מה שבסופו של דבר יביא אותך להשמנה....
    אני מאוד בעד להתחיל לרזות בצורה מאוזנת , שזה אומר בין חצי קילו לקילו בשבוע !!
    במידה ואת מניקה את צריכה לא פחות מ- 1800 קלוריות ליום.. ובמידה ולא בין 1200 ל- 1300 קלוריות ביום. אני מציעה שתתחילי לשלב פעילות גופנית לפחות פעמיים בשבוע כל פעם שעה אפשר לעשות הליכה, ריצה, אופנים, שחייה.. וכל פעילות אירובית אחרת..
    במקביל לשלב תפריט מאוזן המכיל את כל אבות המזון לירידה נכונה.
    אני ממליצה לך להרשם למסגרת של שקילה שבועית בין אם זו מסגרת קבוצתית ובין אם זה מסגרת פרטנית ( את צריכה להחליט מה מתאים לך יותר )
    לבד להתחיל בשינוי זה אומנם אפשרי אך קצת יותר קשה , מלבד זאת לא תזיק לך הכוונה מקצועית

אשמח לעזור לך במידה ותרצי ייעוץ או מספר פגישות פרטניות
    ולהתאים לך תפריט העונה לכל צרכייך

בברכה,
    נועה הופ
    דיאטנית קלינית
    0546844457
    www.dietnoa.com

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזמינה אותך לקרוא

ורד לב
    09/08/2007

את תשובתי לשאלה שמתחתייך "לחץ של בעלי".
    כי מעבר לעבודה הגופנית והאוכל יש פה דברים להבין ברמה הרגשית והמנטלית.
    העבודה חייבת להיות משולבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו