שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    לילך
    06/04/2009

שלום,

הרגלי התזונה שלי לא משהו...אני אוכלת הרבה שוקולד -גם לפני ההריון, ומעולם לא השמנתי בעקבות הרגלים אלה. אני בשבוע ה-25 להריוני וכעת שאלותיי הן:

1.אני אוכלת כל יום שוקולד-חטיפי שוקולד וממרח שוקולד. מעבר לזה שזה עלול להשמין, זה מסוכן לעובר?

2. אני שותה כל יום פחית קולה או פחית דיאט קולה.מסוכן?מה לגבי מיצים ממותקים כמו מיץ שקדים.אני יודעת שהם מכילים הרבה סוכר, אבל אני מוצאת עצמי שותה אותם ולא מים....

3. אם אין רגיש/ות לבוטנים במשפחתי-אפשר לאכלם?

4.האם גם בתה יש קפאין?כמה כוסות תה ביום מותר לשתות?

5. בד"כ אני אוכלת הרבה מאוד לחם לבן.אני יודעת שעדיף לחם דגנים, אבל האם זה עלול להשפיע על האם או על העובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• לילך שלום

נועה הופ
    07/04/2009

באופן כללי תזונה עשירה בקמח לבן וסוכרים ודלה בדגנים מלאים פירות וירקות מן הסתם פחות טובה מכיוון שהיא דלה בויטמינים ובמינראלים שחשובים הן לך והן לעובר.
    כל המזונות שהזכרת כגון שוקולד, לחם לבן, מיצים ממותקים הם מזונות עתירים קלוריות ללא ערך תזונתי רב.
    לגבי דיאט קולה מומלץ להימנע ממשקאות המכילים ממתיקים מלאכותים בהריון.
    לגבי תה - כמות הקפאין משתנה בהתאם לסוג התה בתה ירוק הכי פחות קפאין בתה שחור הכי הרבה. במידה ואת לא שותה קפה אני חושבת ש- 3-4 כוסות תה ביום זה בהחלט בסדר.
    לגבי בוטנים אם אין רגישות במשפחה ניתן לאכול.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו