מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום וחג שמחאושרית09/04/2009
תחילה, אני רוצה להחמיא לכן על הפורום הנהדר, אתן עושות עבודה נפלאה ועונות בצורה מקיפה ועניינית .
אני בשבוע 13, רציתי לדעת מתי מפסיקים ליטול חומצה פולית ואיזה תוספי תזונה מומלצים לאחר שמפסיקים עם החומצה פולית . ( ויטמין C , אומגה 3 )
הברזל שלי תקין ( 12.5) אך חשוב לי לציין כי הוא היה יותר גבוה לפני ההריון וגם לציין כי ה rbc - שלי היה מתחת לנורמה ( כדוריות דם אדומות) האם עלי להתחיל ליטול ברזל ואם כן, באיזה מינון מומלץ .
תודה רבה
אושרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרית שלום
נועה הופ10/04/2009רב תודות על המחמאה.
בגדול אין חובה להפסיק ליטול חומצה פולית רופאי נשים בדרך כלל ממליצים לקחת עד טרימסטר ראשון אך אין מניעה להמשיך לקחת גם אחרי את החומצה הפולית במינון של 0.4 גרם ( 400 מיקרוגרם שזה המינון היומי המומלץ שאיננו מינון עודף ).
יש לעקוב אחרי ההנחיות של רופא הנשים לגבי התוספים ולשאול אותו את כל השאלות הללו.
לגבי ויטמין C אין צורך לקחת בכמוסה את יכולה לאכול גמבה אחת ליום שתספק לך את מינון הויטמין C הדרוש לך.
ולגבי אומגה 3 את צריכה להיוועץ עם הרופא לפני.
בגדול ניתן לקחת מולטיויטמין לנשים הרות הנקרא פרנטל המכיל את כל הויטמים והמינראלים לא במינון עודף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)