התכווצות בזמן שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווצות בזמן שינה
    אורית
    12/04/2009

יש לי התקפי התכווצויות שרירים במיוחד באזור התאומים ברגליים בזמן שינה.
    אותה סצנה כל לילה מחדש. ברגע שאני שוכבת במיטה כבר מתחילה לספור אחורה להתקף הבא.
    עיסוי עוזר אבל זה לא פרקטי במצבי. האם יש פתרון לתופעה?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התכווצות בזמן שינה

הוספת תגובה

• הי אורית

נועה הופ
    12/04/2009

אם מדובר על התכווציות במהלך הריון זו תופעה שכיחה. מבחינה תזונתית יש כאילו המשייכים זאת לחסר למינראל מגנזיום ויתכן אף לסידן מזונות שבד"כ מכילים יותר מגנזיום הם כל סוגי האגוזים והגרעינים כגון גרעינים שחורים, אגוזי מלך, שקדים, צנוברים, בוטנים, טחינה גולמית, דגנים מלאים.
    מזונות עשירים בסידן הם בעיקר מוצרי חלב בפרט מוצרי חלב קשים כגון גבינ ה צפתית, בולגרית, ריקוטה, צהובה, מותכת.
    נסי זאת אך במביל התייעצי עם רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נועה

אורית
    13/04/2009

תודה לך על התשובה המהירה.
    אני צורכת את המשזונות שציינת אמנם לא בכמויות גדולות אך זה בהחלט חלק מהתפריט שלי.
    האם עלי לצרוך סידן או מגנזיום?
    אשמח את עצתך לתוסף תזונה בהתאם.

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית הי

נועה הופ
    14/04/2009

זה לא מתפקידי להמליץ על תוסף ובטח לא באינטרנט עליך לגשת להתיעץ עם הרופא נשים אני בטוחה שאת לא הראשונה ששואלת על תופעה כזאת ובטח תהיה לו תשובה לגבי תוסף מסוים
    אם עליך לקחת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי תזונה

יערה
    16/04/2009

שלום אורית
    בהחלט יש אפשרות להתייעץ עם רופא אך מנסיוני הפתרון הוא מגנזיום והדרך הכי פשוט לצרוך אותו מלבד תרד שוקולד ושקדים הוא ע"י כמוסה של preg cramps buster לפני השינה. הוא משפיע באופן מיידי ומותאם לנשים בהריון.

שיהיה לך הריון קל ובריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו