ירידה במשקל בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל בתחילת הריון
    חגית
    14/04/2009

הי. אני בת 25, הריון ראשון, שבוע 9. הגובה שלי הוא 1.65 והמשקל לפני ההריון היה 65 ק"ג.
    בשבוע האחרון אני סובלת מבחילות וכמעט לא אוכלת, וירדתי שני קילו בתוך כמה ימים. (אני גם לא יכולה לאכול לחם, כי פסח, אז כמעט אין דבר שאני מסוגלת לאכול). האם זה מסוכן לעובר? האם יש תרופות או תרגילים לטיפול בבחילות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל בתחילת הריון

הוספת תגובה

• ירידה במשקל בתחילת הריון

רויטל בן שושן
    16/04/2009

חגית שלום,
    בחילות הן בהחלט החלק הלא נעים של השליש הראשון של ההריון... תתנחמי בזה שהן אמורות לעבור מתישהו...
    את חייבת לאכול וזה לא חייב להיות בכמות גדולה אך כשאת נמנעת מאכילה את רק מגבירה את תחושת הבחילה... ארוחות קטנות לעיתים קרובות יכולות לסייע לך. תתכנני לך לפי השעון כל שעתיים מזונות יבשים וללא טעמים חזקים כמו צנימים- כבר אפשר.., פירכיות אורז, בייגלה, אורז, קורנפלקס, פירות, ירקות, גבינות ובכלל כל מה שאת יכולה ועוזר לך להעביר את התחושה.
    חשוב ללעוס היטב את האוכל ולשתות הרבה, שלא תתייבשי. המנעי ממאכלים שומניים שרק מגבירים את הבחילה.
    את יכולה לנסותלג'ינג'ר שיכול להקל על התחושה.
    בהצלחה

רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו