מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהריון שבוע 11,תאומים,שאלות חשובותאני16/04/2009
בס"ד
שלום רב,
אני בהריוןראשון תאומים זהים, שבוע 11 בת 29.5 1.70 שוקלת ברגיל 57לפני ההריון,כמה מומלץ לעלות במשקל לבריא?
יש לי חוסר ברזל והרופא נתן לי כדורים,וגם חומצה פולית אני לוקחת כבר שנה וחצי.
השאלה:
על דעת עצמי קניתי אומגה 3 אלפסה הבקבוק הכחול,זה בסדר לקחת?
לציין כי אני אוכל בריא ,הרבה הרבה ירקות מגיל קטן מכורה לירק.
ובשר,עכשיו מקפידה.
דגים וטונה איני סובלת.
מה דעתך?
ועוד שאלה חשובה:
אני לא אוהבת כלל לשתות מים,ניסיתי מים עם טעמים לא עזר.
האם אשתה לפחות 2 ליטר ביום מים עם ויטמנציק פטל זה בסדר?
ואני אוהבת ממרח שוקולד פעמים בשבוע בסנביץ זה יזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהריון שבוע 11,תאומים
רויטל בן שושן16/04/2009שלום לך,
ההמלצה היא לעלייה של 16 -20 ק"ג אם כי לכל אחת קצב עלייה משלה... עלייה של 700 גר' לשבןע נחשבת תקינה.
תוסף אומגה 3 חשוב בזמן הריון - את יכולה לקחת 1-2 כדורים ליום.
חשוב שחלק מהתזונה השבועית תחיל גם דגים: 2-3 מנות. את נוטלת אומגה 3 כך שאת משלימה את החסר.
2 ליטר מים עם ויטמינציק ליום הם בסדר אך קחי בחשבון כי הימים נהיים חמים יותר ואת תצטרכי לשתות יותר. בנוסף את לא תוכלי להתרגל לטעם המים אם תוסיפי להם תרכיז ממותק כל הזמן. בכל אופן השתדלי להוסיף ממש מעט מהתרכיז כי יש בו גם קלוריות...
פעמיים בשבוע כריך עם שוקולד זה בסדר - תאכלי לך אותו כממתק באחת מארוחות הביניים שלך.
בברכה,
רויטל בן שושן
דיאטנית קלינית וספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)