עלייה במשקל בהיריוןן עם תאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל בהיריוןן עם תאומים
    דנה
    24/04/2009

אני בת 24 נמצאת בשבוע 15 עם היריון תאומים.חשוב לי לציין כי התחלתי את ההריון במשקל תקין (1.76 63 קילו). למיטב ידיעתי בהיריון תאומים נדרשת ורצויה עלייה גדולה ומהירה יותר במשקל. עד כה הצלחתי לעלות 1.5 בלבד ולמעשה לא ניתן בכלל להבחין בהריוני. אציין גם שאינני רעבה כלל ועד לא מזמן סבלתי מהקאות ובחילות מרובות דבר שמתחיל להשתפר. אציין כי אמנם אני מקפידה על לקיחת פרנטל וחומצה פולית אולם עדיין אני מודאגת שמא העובדה כי אינני מצליחה לעלות תשפיע על תקינות ההריון ועל בריאות העוברים. האם עליי להיות מודאגת או שמא עלייה כזו היא נורמאלית ובריאה לשלב זה ? האם נורמאלי בתקופה זו לא לחוש ברעב? תודה רבה דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דנה שלום

נועה הופ
    25/04/2009

סה"כ לטרימסטר ראשון שהסתיים לא מזמן העלייה היא תקינה בנוסף לעובדה שסבלת מבחילות והקאות שמורידות את התיאבון. לא תמיד העלייה בתחילת ההריון משקפת את ההמשך אבל הייתי מקפידה על תזונה נכונה, אכילת כל אבות המזון, אכילת אבות מזון איכותיים כגון פחמימות מורכבות מלאות, חלבונים מן החי או קטניות מהצומח, מוצרי חלב לפחות 3-4 ביום, פירות ירקות ושומנים בריאים כגון שמן זית, טחינה, אבוקדו, אגוזים, שקדים ועוד.
    עקבי על המשקל בעזרת המעקב של טיפת חלב וכמובן על משקל העוברים בהערכת משקל.
    ההמלצה לעליית משקל בהריון תאומים נעה בין 16 ק"ג - 20 ק"ג.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרגעתי

דנה
    27/04/2009

תודה רבה על תשובתך המרגיעה והמהירה דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו