ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    חגית
    25/04/2009

האם זה נורמאלי לרדת במשקל בתחילת ההריון? אני בשבוע 8+3 וירדתי כבר יותר מ-3 ק"ג (שקלתי 65, עכשיו אני 62) בגלל הבחילות וההקאות. אני משתדלת לאכול דברים פשוטים, כמו קורנפלקס, קרקרים ולחם, וגם לשתות, אבל מקיאה כמעט אחרי כל כוס מים שאני שותה. הדברים היחידים שלא עושים לי בחילה זה מתוקים, אז אני אוכלת לפחות 2 חטיפי שוקולד ביום כדי שיהיה לי כוח לעשות דברים. זה בסדר, או שכדאי ללכת לרופא ולקבל טיפול לבחילות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

רויטל בן שושן
    26/04/2009

שלום חגית,
    ירידה במשקל בזמן ההריון היא לא רצויה אך בשל הבחילות וההקאות זה בלתי נמנע לכן הברירה היחידה היא למתן את הירידה עד כמה שניתן.
    השתדלי לאכול לעיתים תכופות אפילו משהו קטן משום שהמנעות מאכילה אף היא גורמת לבחילות. המשיכי לאכול את המאכלים שלא גורמים לך לבחילות ותנסי להעלות את הכמויות. תנסי לשלב שקדים, אגוזים, טחינה, אבוקדו, פירות יבשים ומאכלים שיוסיפו לסך הקלוריות היומי.
    בכל אופן ממליצה לך להמשיך לעקוב אחר המשקל ולהתייעץ עם הרופא לגבי טיפול...
    ברוב המקרים התופעות האלו יעלמו להם כאילו ולא היו בסביבות השליש בשני

שיהיה בהצלחה
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו