מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה במשקלחגית25/04/2009
האם זה נורמאלי לרדת במשקל בתחילת ההריון? אני בשבוע 8+3 וירדתי כבר יותר מ-3 ק"ג (שקלתי 65, עכשיו אני 62) בגלל הבחילות וההקאות. אני משתדלת לאכול דברים פשוטים, כמו קורנפלקס, קרקרים ולחם, וגם לשתות, אבל מקיאה כמעט אחרי כל כוס מים שאני שותה. הדברים היחידים שלא עושים לי בחילה זה מתוקים, אז אני אוכלת לפחות 2 חטיפי שוקולד ביום כדי שיהיה לי כוח לעשות דברים. זה בסדר, או שכדאי ללכת לרופא ולקבל טיפול לבחילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל
רויטל בן שושן26/04/2009שלום חגית,
ירידה במשקל בזמן ההריון היא לא רצויה אך בשל הבחילות וההקאות זה בלתי נמנע לכן הברירה היחידה היא למתן את הירידה עד כמה שניתן.
השתדלי לאכול לעיתים תכופות אפילו משהו קטן משום שהמנעות מאכילה אף היא גורמת לבחילות. המשיכי לאכול את המאכלים שלא גורמים לך לבחילות ותנסי להעלות את הכמויות. תנסי לשלב שקדים, אגוזים, טחינה, אבוקדו, פירות יבשים ומאכלים שיוסיפו לסך הקלוריות היומי.
בכל אופן ממליצה לך להמשיך לעקוב אחר המשקל ולהתייעץ עם הרופא לגבי טיפול...
ברוב המקרים התופעות האלו יעלמו להם כאילו ולא היו בסביבות השליש בשני
שיהיה בהצלחה
רויטל בן שושן
דיאטנית קלינית וספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)