דיאטה בהריון- מוטרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה בהריון- מוטרדת
    ק
    04/05/2009

שלום - רציתי לדעת האם ניתן לרדת במשקל בהריון - כלומר לאכול בריא בלי תוספות לא רצויות,שום דבר שיסכן את העובר אבל יוריד במשקל? אני בהריון שני ונדמה לי שהפעם הגזמתי בגדול, עם ההריון הראשון דיי הסתדרתי מבחינת מראה אבל כרגע אני דיי נמנעת מלראות אנשים.
    ובכן שאלתי היא האם מישהי איי פעם הצליחה להרזות בהריון(לא בזמן הבחילות) אלא בשלב יותר מתקדם. אני בשבוע 22 ומאד מוטרדת מהנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה בהריון- מוטרדת

הוספת תגובה

• ק שלום

נועה הופ
    04/05/2009

בהריון לא רצוי לעשות דיאטת רזון מכיוון שאז מדובר על אכילה מועטה יחסית של קלוריות אשר יכולה לפגוע בך ובעובר.
    אם עלית הרבה עד כה במשקל ניתן לנסות לשמור על המשקל כמה שיותר. נשים אשר מתחילות את ההריון בעודף משקל ושומרות פחות או יותר על משקלן במהלך ההריון בסופו יורדות כמה קילו במשקל. הייתי מציעה לך לפנות ליעוץ דיאטטי לצורך מעקב, ליווי הדרכה בניית תפריט לא תוכלי כל ההריון להימנע ולראות אנשים. המצב הוא נתון ואת צריכה להתמודד איתו . אני חושבת שפגישה עם אשת מקצוע יכולה גם לעודד אותך וקצת להכניס אותך לפרופורציות נכונות וכמובן לתת לך מוטיצביה להמשך הדרך גם אחרי ההריון !
    אשמח להיות לעזר אם תרצי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו