עליה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל
    נהריינית
    12/05/2009

שלום, אני בהריון עם תאומים אחרי הפרייה בשבוע 16
    אני תמיד הייתי במשקל יתר,כל החיים אני בדיאטות ויש לי גם טבעת בקיבה מאז תחילת ההריון שקלתי 116 ק"ג לפני חודש ירדתי 2 ק"ג
    והיום עליתי 2 ק"ג האם באופן טבעי למרות משקל היתר שלי זה נורמלי לעלות במשקל? או שעליי לעשות דיאטה לפי דברי הרופא ולרדת במשקל?
    ברצוני לציין שאני מרגישה מעולה וטוב ואני עובדת אבל הרופא החליט שעליי לנוח בבית שבועיים מפני שהוא מדד לי לחץ והוא היה קצת גבוה... בגלל שהתעצבני קצת באותו רגע והוא מדד לי לחץ דם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל

הוספת תגובה

• באותו נושא

נהריינית
    12/05/2009

דרך אגב הרופא שלי אמר לי שאני לא אמורה בכלל בכלל לעלות במשקל הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה במשקל

רויטל בן שושן
    13/05/2009

נהריינית שלום,
    הריון זה לא הזמן להיות בדיאטת הרזייה- החסרים שיכולים להיווצר אצל העובר יותר חשובים מהסיכון של הריון בעודף משקל. כמובן שזה לא אומר שאפשר לעלות במשקל כמה שרוצים אך עלייה מתונה מאוד במשקל חייבת להיות.
    ההמלצה לעלייה במשקל בעודף משקל הינה עד 7 ק"ג סה"כ. בשלב בו את נמצאת זה אומר כ-250-300 גר' לשבוע.
    בכדי לעלות באופן מתון במשקל כבר מעכשיו את יכולה לסגל לעצמך הרגלים לאכילה נבונה ובריאה:
    הפחיתי משמעותית מזונות מטוגנים, מתוקים, שמנים, חטיפים, מאפים ושתייה מתוקה.
    המשיכי מעקב אחר לחץ הדם גם אם זה היה רגעי.

בהצלחה,
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט-"מדיקס"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו