עליה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל
    לירון
    15/05/2009

אני בשבוע ה-23 להריוני הראשון. עליתי כבר 6.5 ק"ג מתחילת ההריון ואני מרגישה את הקילוגרמים האלה בייחוד באזור הירכיים.
    אני במעקב אצל דיאטנית ואוכלת כ-1600 קק"ל ביום, ארוחות מסודרות, הרבה ירקות ופירות ועושה הליכה של 50 דק' 2-3 פעמים בשבוע ולמרות כל זה אני מרגישה שהעליה שלי במשקל היא גדולה מדי. אני יודעת שכרגע העליה במשקל תקינה, אך בהתחשב בזה שאני רק חודש חמישי והחודשים הקריטיים עוד לפניי, אני חוששת שאעלה הרבה מעבר למומלץ.
    שאלתי היא, האם יש משהו נוסף שביכולתי לעשות בכדי שהעלייה לא תתבטא ככ באזור הישבן והירכיים? איך זה שאני עולה בממוצע 500-600 גרם בשבוע למרות המשטר התזונאי שאני נמצאת בו?
    תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל

הוספת תגובה

• עלייה במשקל

רויטל בן שושן
    17/05/2009

שלום לך מיואשת, למרות שאין לך סיבה להיות...
    למרות שלא רשמת את הגובה והמשקל בו התחלת את ההריון אני מניחה שהתחלת את ההריון במשקל תקין ולכן העלייה במשקל עד כה תקינה.
    כמובן שאנחנו לא יכולות לבחור איפה נעלה יותר ואיפה פחות אבל חשוב שתביני כי עלייה במשקל היא חלק מההריון ותשלימי עם כך ואם את אוכלת מסודר ובריא ומשלבת פע"ג סביר להניח כי תמשיכי לעלות במשקל בצורה מתונה...

שיהיה בהצלחה,
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט- "מדיקס"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת שאני במצב תקין ולא...

לירון
    17/05/2009

הגזמתי מדי אבל עדיין...
    גובהי הוא 164 ס"מ ומשקלי לפני ההריון היה 56-57
    איך יכול להיות שאני מוקפת נשים בחודש השביעי-שמיני להריונן שעלו 7-8 ק"ג בלבד? ומלבד זאת, יש להן רק בטן, הן נשארו כפי שהיו לפני ההריון רק עם בטן...?!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו