מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה יומית ממולצתיערית18/05/2009
שלום רב
אני בשבוע 19 להריוני, לפני ההריון גם במהלכו ועד היום אני עושה תפריט מסודר של 6 ארוחות ביום לפי תפריטים שונים שכמובן מכילים את כל אבות המזון ולפחות3 ליטר מים ביום ( לא ממותק )
לפני ההריון שקלתי 66 קילו וכיום אני שוקלת כבר 72. זה נראה לי הרבה מידי וגם לאחות טיפת חלב. כמו כן אני רשומה בסטודיו והולכת לשיעורי עיצוב וחיטוב.
הגובה שלי הוא 1.61 לערך
כמה קלוריות אני אמורה לצרוך ליום, ומה עלי לעשות מעבר למה שאני עושה כיום?
אצין שלאהיו לי מתחילת ההריון כלל הקאות ובחילות למינהם
שאל נוספת היא בנושא תוספים למינהם
כיום אני נוטלת ברזל מסוג פריפול
האם כדאי לי להוסיף משהו כגון אמגה 3 ויטמינים וכדומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יערית שלום
נועה הופ18/05/2009יערית שלום רב,
אף על פי שהתחלת את ההריון מעט בעודף משקל סך הכל העלייה של המשקל תקינה.
זה מצוין שאת אוכלת ארוחות מסודרות, קצת קשה דרך האינטרנט לבדוק כמה קלוריות את אוכלת ביום ולאות האם את חורגת או לא.
בכל מקרה עלייה תקינה צריכה להיות בבמוצע כ- 300 גרם - 400 גרם לשבוע. את בהחלט יכולה להגיע לייעוץ אצל דיאטנית לצורך בדיקה של כמות הקלוריות היומית וכמובן הערכה של איכות התזונה. ניתן לאמר כי בהריון לא מומלץ לאכול פחות מ- 1800 קלוריות אך חשוב שכמות הלקוירות היומית תקבע על פי התאמה אישית.
לגבי תוספים ניתן וחשוב להתייעץ קודם עם הרופא המטפל במיוחד אם את נוטלח תרופות שונות.
ישנו תוסף של אומגה 3 המותאם להריון של חברת אלטמן- נוטרלייף ( אלספה 9 חודשים ),
ישנן נשים המגבות את עצמן כל תקופת ההריון עם מולטיויטמין להריון - פרנטל אני לא חושבת ישיש צרוך צורך לקחת גם חומצה פולית וגם פרנטל במקביל לגבי הברזל עליך להיוועץ עם רופא הנשים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)