חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב
    מיכלוש
    20/05/2009

שלום יש לי שתי שאלות בבקשה:
    האם זה מותר לשתות חלב מועשר שמכיל תוספת ויטמין A ו D כי שמעתי שויטמין A בהריון אסור
    שנית
    התחלתי את ההריון במשקל 55 או 56 ועד כה עליתי 7 קילו אני בשבוע 26
    האם הגזמתי?
    אני לא עושה פעילות גופנית כי אני מממממש עייפה ופעילה במהלך היום לימודים עיסוקים וכאלה....
    אני שוקלת להתחיל לעשותץ הליכות על הליכון שאקנה כי חם לי בחוץ וגם אין לי ממש חשק ללכת לבד
    מה את אומרת על המשקל?
    מבחינת אוכל אני אוכלת
    בוקר:2 פרוסות לחם קל עם גבינה וירק
    ביניים פרי או 3 קוביות שוקולד לבן (פיתחתי אהבה חדשה :-) )
    צהריים עוף או הודו עם ירקות מבושלים וטריים או מגאדרה עם ירקות בערך כוס וחצי מנה של מג'אדרה
    ביניים פרי או שניים
    ערב חלב עם קורנפלקס מסוג ברנפלקס 30-40 גרם ומעט קורנפלקס ממותק רק לטעם- פחות מ15 גרם או ביצה וגבינה וירקות ו
    לפעמים אבטיח
    או יוגורט לקינוח
    במהלך היום אני אוכלת גם ארטיק קרח אחד
    זה לא נשמע לי הרבה מדי בכלל......ואני עולה!
    רק לעיתים רחוקות אני חורגת עם גלידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב

הוספת תגובה

• שלום מיכלוש

נועה הופ
    20/05/2009

לא מומלץ להגזים עם צריכת ויטמין A בהריון מכיוון שצריכה גבוהה שלו מתקשרת למומים מולדים ולכן אפשר לוותר על חלב מועשר בויטמין A ולעבור לחלב רגיל או מועשר בסידן.
    העלייה במשקל היא נורמאלית בהנחה שהתחלת את ההריון במשקל תקין, לגבי הפעילות הגופנית אין בעיה לשלב הליכות אך לא להגזים מעבר ליכולותיך הפיזיות.
    לגבי התפריט זה לא המקום לייעוץ תפריט אישי מה שכן את אוכלת מסודר ולא מנשנשת בין הארוחות שזה טוב יתכן ואת ממעטת בקלוריות ובמוצרי חלב קחי זאת לתשומת ליבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב לגבי החלב

מיכלוש
    24/05/2009

החלב שמוכרים בסופר שהוא מועשר בסידן בצד שלו כתוב מועשר בויטמין A וD לגבי 2 חברות מוכרות אני מתכוונת
    מה לעשות? האם יכול להיות שנגרם נזק?
    יש לציין כי אינני צורכת פרנטל כך שאין לי תוסף של ויטמין A אלא אני לוקחת ברזל עדין ואומגה 9 חודשים (שלא ידוע לי שמכיל תוספת ויטמין A אלא אם כן אני טועה ואת יודעת משהו אחר לגבי זה)
    מה את אומרת? אני אוכלת חלב עם קורנפלקס מדי פעם ושותה אותו עם נס קפה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלב וויטמין A

רויטל בן שושן
    25/05/2009

מיכלוש שלום,
    לא יודעת להגיד לך מה כמות הויטמין A בחלב המועשר אך מחמת הספק הייתי עוברת לחלב אחר.
    מהכמות שרשמת שאת שותה מהחלב סביר להניח שלא נגרם כל נזק.

בברכה,
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט- "מדיקס"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רויטל

מיכל
    26/05/2009

פניתי לתנובה ונענתי כי במאה מל חלב יש 42 מקג של ויטמין A
    האם זה הרבה<אני צורכת די הרבה מוצרי חלב -האם יש בהם ויטמין A גם ככה? בלי העשרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמין A

רויטל בן שושן
    26/05/2009

שלום מיכל,
    אין לך מה לחשוש ממוצרי חלב, להיפך חשוב מאוד לאכול מהם בשל הסידן
    ויטמין A נמדד ביחידות בינלאומיות ולכן 42 מק"ג שווה ל 140 יח"בל שזה לא נורא בכלל ואפילו מעט לחלב מועשר. זאת משום שויטמין A בהריון את יכולה לצרוך עד 10000 יח"בל.

בברכה,
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט- "מדיקס"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרגעתי!תודה רויטל חג שמח

מיכלוש
    27/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו