מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה במשקל ותזונה נכונה- שבוע 22יונית21/05/2009
שלום, העלתי כבר 8 ק"ג מאז תחילת ההריון (התחלתי 51 ק"ג ואני כבר 59 ק"ג, 1.68 גובה). עברתי את שלב הבחילות, עכשיו אני פשוט רעבה וזקוקה ל-2 ארוחות מלאות ביום. אני אוכלת:
בוקר- יוגורט וגרנולה
ביניים- פירות
צהריים- בשר ופחמימה מנה גדולה
ביניים- פירות או יוגורט, ארטיק
ערב- סלט וביצה, או סנדביץ' עם טחינה גולמית
לילה- ארטיק או ירקות חתוכים
אני לוקחת ברזל, חומצה פולית ואומגה. משתדלת שהאוכל יהיה בריא, פעם- פעמיים בשבוע חוטאת בגלידת שמנת או שוקולד או גם וגם....
מה שקורה זה שאני עולה חצי ק"ג כל שבוע!!!!!!! בלי הפסקות. זה אומר שעד סוף ההריון אני אגיע למשהו כמו 67 ק"ג או יותר, שזה אומר שאני אעלה -17 16 ק"ג..... אי אפשר לעשות משהו עם זה?
שכחתי לציין שאני עושה הליכות, הפסקתי לרוץ לצערי.
מה דעתכן?????????? יש דרך למתן את העליה, לא לעלות כל שבוע?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית שלום
נועה הופ21/05/2009מכיוון שאינני יכולה לתת הערכה לכמות קלוריות שאת אוכלת מיום אחד שכתבת ובלי קשר אני חושבת שהפורום הוא לא המקום המתאים לעשות זאת.. קשה לי להגיד האם עם התפריט הנ"ל תמשיכי לעלות או שמגמת העלייה תתמתן. השבוע שלנו מורכב מימים בהם האוכל שיגרתי.. אך גם מסופי שבוע בהם אוכלים יותר וברוך השם לא חסרים לנו תירוצים לאכול... לכן האנמנזה שנתת כאן אולי ספציפית ליום אחד אך בח לא לכל התקופה מאז תחילת ההריון.
סך הכל הסדר היומי הוא טוב, הארוחות מסודרות יש מקום להוסיף אולי קצת גבינות עד 5% לתפריט
אך כמובן שגם מאוכל בריא ניתן לעלות הרבה במשקל ולהשמין כי מדובר גם בכמויות נכונות וכאן המקום לייעוץ יותר אישי של דיאטנית במידה ותרצי.
בכל מקרה העליית משקל יכולה להתמתן ולהיעצר וזה לא מחייב שאכן תמשיכי לעלות בקצב כזה.
אשמח לעזור ולייעץ אם תרצי
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)