עלייה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל
    שני
    25/05/2009

שלום,
    אני חצי שנה לאחר לידה, בהריון עליתי המון (כמעט 30 ק"ג) שלצערי עד היום לא הצלחתי להוריד אותם.
    כעת אני שוב בהריון ממש בהתחלה (עם העודפים מההריון הקודם...) ואני מאד מפחדת להשמין הרבה שוב, רציתי לדעת מה המשקל התקין המינמלי שאפשר לעלות בהריון ? האם יש אפשרות לרזות בתחילת ההריון (כמובן בלי לפגוע בהריון)? האם מותר מוצרים דיאטטים בהריון? אם כן האם להגביל את השימוש בהם? האם יש ממתיקים שמותר יותר וכאלה שפחות?
    אודה על כל עיצה בנושא אני ממש מחפדת מעלייה במשקל.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל

הוספת תגובה

• עלייה במשקל

רויטל בן שושן
    26/05/2009

שני שלום,
    דיאטה בהריון בכל שלב לא מומלצת אך עלייה מתונה יכולה לעזור. לא רשמת את משקלך והגובה אך מניחה שאת מתחילה את ההריון בעודף משקל ולכן העלייה המינימלית עבורך היא 7 ק"ג. בתחילת ההריון אין צורך בתוספת קלורית יומית ולכן בשליש הראשון את יכולה לשמור על המשקל הקיים.
    אפשר להשתמש במוצרים דיאטטים בהריון אך צריך לשים לב שלא מפריזים בכמויות ועדיף להמנע מכאלה המכילים סכרין (ממתיק). בכל אופן אני הייתי ממליצה לך פשוט לאכול בריא ומגוון בכמויות קטנות שפרוסות לאורך כל היום וכמובן להמנע ממתוקים, מטוגן, חטיפים, שתייה מתוקה, מאפים וכ..
    קצב העליה משבוע 14 לערך הוא 300 גר' לשבוע. אם תרגישי שאת לא מצליחה תמיד תוכלי לפנות לייעוץ תזונתי.

שיהיה בהצלחה
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט- "מדיקס"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו