עליה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל
    מעין
    25/05/2009

שלום,
    אני שבוע ,29 הריון שלישי, בת 21..

יש לי בעיה שאני עולה במשקל בצורה ממש גבוהה... כבר עליתי בערך 13 ק"ג מתחילת ההריון שבשליש הראשון רזיתי 2 קילו מההקאות...

אני מרגגישה,להבדיל מכשאני לא בהריון, שאין לי מעצורים באכילה... כאילו כל מה שבא לי אני אוכלת.. אומנם תמיד אני זוכרת ומשתדלת אבל לא כמו לפני הריון.. לפני הריון אני ממש "במשמר" ואני לא ייגע בשוקולד או גלידה גם אם יהיה לי ליד הפה...

מה שהפוך הוא בהריון אני יקנה ויאכל .. למה זה???
    והאמת.. אני לא מרגישה שאני אוכלת 'כל-כך' הרבה... קצת יותר מהרגיל- שברגיל אני באמת בקושי אוכלת... אני אוכלת כמו בנאדם רגיל ואפילו הרבה פעמים וכמעט רוב השבוע, מחסירה ארוחה.. אין לי ממתקים שוקולדים או עוגות בבית... מידי פעם בעלי מפנק אותי בשוקולד :) שזה דבר שאני לא עומדת בפניו... זה ממש מתסכל אני אפילו אוכלת בריא יותר ואופה בבית למניות קמח מלא לא אוכלת יותר מאחת אני מכינה את החביתה במים במקום שמן ובכל ארוחת צהריים מוסיפה סלט וגם ארוחות הצהריים מאוד נורמטיביות אצלי.. לא שניצלים ודברים שומנים.. אורז תפו"א מבושלים חתיכות שניצל צלויות וסלט... אני ממש מתוסכלת מזה...
    זה פסיכולוגי או שזה באמת איזו השפעה מההריון.. אני ממש חסרת אונים מזה וממש קשה לי לחזור לעצמי אחרי לידה... רק אחרי שנה של אימוני כושר מתמידים ושמירה לא נורמאלית על אכילה אני יורדת הכל ,(20-18 ק"ג)

האם יש לכם עצה בישבילי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל

הוספת תגובה

• עליה במשקל

רויטל בן שושן
    26/05/2009

שלום מעין,
    בהריון לעיתים קשה יותר לשלוט באוכל ובכמויות ובשלב זה העלייה במשקל שלך היא אכן מעל למומלץ. יהיה לך יותר קל רק אם תחליטי שאת מוותרת על המתוקים או מגבילה את הכמות ותעדיפי אוכל בריא יותר בכמויות קטנות יותר. אין צורך לוותר על ארוחות.
    את יודעת כמה קשה לך ההתמודדות עם הירידה במשקל לאחר הלידה ומהריון להריון זה רק קשה יותר ולכן זה הזמן להתחיל למזער נזקים- כמובן שלא לפצוח בדיאטה אבל לאכול בריא יותר ובכמויות מבוקרות.
    ממליצה לך להגיע לדיאטנית שתוכל לעקוב אחרייך באופן אישי ולהתאים עבורך תפריט מגוון ובריא.

בברכה,
    רויטל בן שושן
    דיאטנית קלינית וספורט- "מדיקס"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו