מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילותמיכל19/08/2007
שלום
אני בשבוע 9 הריון ראשון סובלת מבחילות כל הזמן, מאז שבוע 7 (הקאתי רק פעמיים אמנם) אבל אני פשוט חסרת תיאבון, כל אוכל שהוא (גם דברים שאני אוהבת ) עושה לי רע ואני לא מסוגלת לאכול יותר מכמה ביסים
ניסיתי גם לאכול ארוחות קטנות וזה לא עוזר. וגם לא זנגביל או לימון... אני חוששת שזה יכול לפגוע בעובר זה שאני לא אוכלת טוב האם מומלץ לשתות מיצים במקום לאכול ואם כן,,מיצים של מה?
תודה רבה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
נועה הופ20/08/2007ראשית כל עלייך לפנות לרופא ויתכן והוא יתן לך תכשיר להקלה בבחילות וכך יהיה לך פחות תופעות לוואי!
דבר שני את באמת עושה נכון שאת אוכלת ארוחות קטנות. מומלץ לאכול ארוחות קטנות כל שעתיים כי דווקא חוסר אכילה מגביר את הבחילות. בנוסף מומלץ לאכול מזונות יבשים כגון קרקרים, לחם, פסטה, אורז בלי הרבה תבלינים. לא לאכול דברים שמנים כי שומן מתפנה לאט מהקיבה וגם עושה צרבות.
את בהחלט יכולה לשתות מיצי פירות אבל כמובן לא לאורך זמן . את צריכה בהמשך לאכול מאוזן מכל אבות המזון ומיצי פירות מכילים רק פחמימות פשוטות . אם כבר את שותה מיצי פירות מומלץ מאוד לא את אילו בבקבוקים ובקרטונים כי הם מכילים רק סוכר פשוט וזהו. מומלץ לשתות מיצי פירות טריים שתקבלי מהם גם ויטמינים ומינראלים ולא רק סוכר אפשר גם פריגת סחוט טרי שמועשר בויטמין C . ולא לשכוח שבכל 100 מ"ל של מיץ פירות יש 50 קלוריות שזה לא מעט !!
תתעודדי שלב הבחילות בקרוב יעבור .
בברכה
נועה הופ
דיאטנית קלינית
0546844457
www.dietnoa.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה רעיונות, מיכל
ורד לב21/08/2007אני מתארת לעצמי כמה זה קשה, תחושה כ"כ לא נעימה...
הרעיון של ארוחות קטנות הוא באמת נכון ומתאים לאכול דברים יבשים כמו קרקרים, פריכיות למיניהן- עדיף על בסיס קמח מלא, שיפון וכו'. הם יושבים טוב יותר בקיבה וסופחים אליהם את נוזלי העיכול, את החומציות וכו'.
מיצים זה רעיון מעולה לתת לעצמך בוסט אנרגטי.
את יכולה להעזר במיצי ירקות למיניהם (אפשר לבד בבית, או ב juice bars למיניהם). מיצים על בסיס של מיץ גזר יכולים להתאים. השתדלי לשתות אותם בשלוקים קטנים ולאט לאט.
אפשר להוסיף עלים ירוקים למיניהם למיץ וכך להעשירו במינרלים, ויטמינים, נוגדי חימצון ואנזימים חיוניים. אפשר גם לשלב ג'ינג'ר בפנים.
עוד מיץ מעולה הוא מיץ עשב חיטה- אל תעקמי את הפרצוף, הוא ממש נפלא לכל אספקט
עוד ממליצה לך להעזר בנפלאותיה של הרפואה הסינית. מיצאי לך מטפל/ת טוב/ה ושפרי לעצמך את איכות החיים, את היכולת העיכולית ועוד. זה ממש יכול לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)