עצירות כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות כרונית
    לירון
    31/05/2009

לאחר ש-כ-ל תרופות הסבתא והמאכלים הטבעיים לא עוזרים לי, האם ניתן לשתות שמן פראפין להקלה על עצירות? אני נואשת...!!!
    אם זה רלוונטי, הריון ראשון שבוע 25 וגם לפני ההריון סבלתי מעצירויות, פשוט עכשיו זה יותצר מפריע לי, אני בקושי יכולה לאכול (עצירות משמע כבר מעל שבוע וחצי שלא הייתה לי פעילות מעיים ועד שכבר יש לי, היא מאוד קטנה).
    תודה רבה,שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות כרונית

הוספת תגובה

• ליאת שלום

נועה הופ
    31/05/2009

לצערי הפורום אינו יכול לתת מענה לגבי ייעוץ תרופתי. עלייך לפנות לרופא הנשים ולשאול האם השימוש בשמן פארפין ניתן בהריון. בלי קשר מצב של עצירות כזו הוא אכן בלתי ניסבל אם כי לא הייתי מרימה ידיים בכל מה שקשור לתזונה.
    שזיפים, סלק, שתייה מרובה לפחות 2 ליטר ביום, פעילות גופנית ברמת האפשר, ארוחות מסודרות, צריכת סיבים תזונתיים כדוגמת פייבר 1 / ברנפלקס, שתיית מיץ שזיפים מרוכז, אכילה של לפחות 5 ירקות ביום, יוגורט ביו / אטקימל.
    בנוסף ישנם תכשירי סיבים שאינם גורמים לתלות במערכת העיכול ופשוט מגדילים את נפח הצואה שווה לברר עם הרופא אם ניתן להשתמש במהלך ההריון כי יש כל מיני חברות בשוק על בסיס סוגי סיבים שונים. ( כדוגמת פסיליום/ גואר גאם / מטהמוציל ועוד... )
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו