הריון ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ראשון
    אורטל
    01/06/2009

שלום רב,
    אני נמצאת בשבוע ה-7 להריון ורציתי לשאול מספר שאלות:
    1.מהי התזונה הבריאה והנכונה ביותר לי ולתינוק?
    2.גובהי 1.62 ומשקלי הוא 47 ק"ג, מה תהיה עלייה בריאה בהריון?
    3.איך אני שומרת לא לעלות הרבה מעבר למה שבאמת צריך?
    תודה מראש על העזרה
    אורטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ראשון

הוספת תגובה

• אורטל שלום

נועה הופ
    01/06/2009

מזל טוב.
    תזונה בריאה באופן כללי היא תזונה המכילה מזון עם ערך תזונתי גבוה משמע מזון המכיל ויטמינים, מינראלים, חומרים חיוניים כגון חלבונים חשובים, שומנים חשובים, סיבים תזונתיים ולא סתם לאכול כמו שאומרים "פחמימות ריקות".
    חשוב לאכול מכל אבות המזון (פחמימות, חלבונים, שומנים), לבחור פחמימות מזינות ומלאות עם סיבים תזונתיים, לבחור חלבונים הן מן החי (ביצים, עופות, דגים - עד 2 מנות בשבוע מומלץ דגי ים, מוצרי חלב - לפחות 3 ביום, הודו, חלקי בקר רזים ) וחלבונים מן הצומח כגון קטניות, לבחור שומנים טובים כגון אבוקדו, טחינה, שמן זית, מיני אגוזים, חשוב לאכול בין 5-9 פירות וירקות ביום.
    ישנם הנחיות ספציציות יותר להריון כגון מה לא מומלץ לאכול ועל זה יש הרבה כתבות בנושא.
    עלייה מומלצת למשקלך היחסית נמוך לגובה יכולה להיות בין 11- 18 קילו.
    בכדי לא לעלות הרבה איכלי ארוחות מסודרות ומזינות המעיטי בנישנושים שתייה מתוקה ובאוכל חסר ערך תזונתי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!!

אורטל
    01/06/2009

תודה, את מדהימה ועזרת לי מאוד...
    התוכלי אולי גם לכוון אותי לאותם מאמרים עליהם את מדברת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטל שלום

נועה הופ
    02/06/2009

יש אין ספור באינטרנט בטוחה שגם פה בפורטל פשוט תחפשי על תזונה בהריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו